Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiki029

co lepsze avon czy oriflame??

Polecane posty

czesc dziewczyny mam do was pytanie co waszym zdaniem jest lepsze avon czy oriflame?? i czy moge zostac konsultantka w wieku 15 latek??

Gość garbata
Wszystko to jedna kicha,a co w sklepach juz jest pusto????:(

Gość anka26
jedna i druga firma jest do dupy.za ta cene masz kosmetyki z porządnych drogerii lub z apteki.avon i oriflame to bzdetne mazidla,ktore nie sprawdzaja sie.

dokladnie. nawet te plyny do kapieli.... trzeba wylac pol butelki zeby miec fajna piane... inaczej nie da razy. nie polecam. baza rozswietlajaca z avonu, ktora walkuje sie pod palcami.... dziekuje bardzo.

Gość wg mnie lepsze jest Oriflame

Gość avon lepszy ale
oczywiscie tylko niektore produkty

Gość a czy
kremy sa dobre z avonu????

dla mnie i jedno i drugie to gówno i tak mnie uczula, ze potem sie u dermatologa leczylam :O

Byłam konsultantką avon, umowa była podpisana na mamę. Kosmetyki niespecjalne, raczej drogie. Ale jako konsultantka otrzymujesz różne oferty, promocje, które się opłacają. Poza tym jeśli masz dużo klientek to kosmetyki możesz mieć za darmo, tzn. im więcej zamówisz tym masz większy opust i zarobek możesz przeznaczyć na kosmetyki albo na coś innego. Ja zrezygnowałam, bo to dużo latania: wysyłanie zamówień, zbieranie kasy od klientek, potem latanie z nia na pocztę... Wolę kupować w sklepach kosmetyki tańszych firm, bo jednak wolę nie mieć tego latania niż jakiś prezent raz na jakiś czas o mocno zawyżonej wartości.

Gość amenty
ja tam z avonu lubie tylko podklad bo fajnie kryje i matuje na caly dziien i zel oraz balsam jakis taki rozano jakistam,a oriflame taki krem w wielkim okraglym rozowym pudelku,reszta to porazka,a "perfumy" to juz totalny szit:P

Szczerze mówiąc to kremy do twarzy są niespecjalne. Dobre są za to tusze do rzęs (zwłaszcza Stylista) i seria SSS oraz kremy do stóp.

Gość a czy
ktory podklad uzywasz?bo ja chce zamowic ten trwaly bo jest w promocji.dobry jest?

Gość sok jabłkowy
jestem konsultantką Oriflame od kwietnia 2006 i szczerze polecam. jesli masz jakieś pytania lub chcesz się zapisać to zapraszam: olusia1111@tlen.pl

Gość madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeżeli jeszcze nie jesteś to może zainteresuje cię zajęciem konsultantki Avonu? Bądź własnym szefem. Bądź niezależną konsultanką Avonu - firmy dla kobiet. Pracuj nie wychodząc z domu. Założenie własnego biznesu nic nie kosztuje. Dołącz do nas i wykorzystuj szansę na odnoszenie niezwykłych sukcesów w wymiarze finansowym i osobistym. Skontaktuj się ze mną już dziś. Pomożemy odnieść sukces także tobie. Z Avonem masz wiele korzyści. Jesteś w biznesie dla siebie, ale nie jesteś sama. Nowe wyższe upusty aż do 40%. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej to chętnie ci napisze. Sprawdź jak się to opłaca! Nie trać już na kosmetyki i zarabiaj dodatkowe pieniądze. czekam.Magda ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON W AVONIE NIC NIE MUSISZ, ZA TO MOŻESZ BARDZO DUŻO!!! Avon jest to prosta i przyjemna forma na zarobienie dodatkowych pieniędzy ("pracować" możesz nawet siedząc na kawie u przyjaciółek) * nic nie inwestujesz (wpisowe 0 zł) * sama wyznaczasz sobie czas i miejsce pracy- możesz sobie zrobic "wolne" kiedy chcesz, łatwo pogodzisz Avon z pracą, szkołą, domem * Avon to dobra marka, każdy znajdzie coś dla siebie- i Ty też! * łatwa forma składania zamówień- internet, telefon, faks, Centrum Obsługi Konsultantek w Twoim mieście * wybór dogodnego miejsca dostawy towaru- wprost do domu * nie płacisz nic przy odbiorze!- masz 21 dni na uregulowanie płatności (zdążysz roznieść kosmetyki Klientkom i otrzymać od nich pieniądze) * sama sobie jesteś SZEFEM!!!- kto by tak nie chciał??? Spróbuj nic nie tracisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! magdula70@buziaczek.p

Gość Assjaa
Zapraszam wszystkie chętne Panie jak i Panów na moją stronę wystarczy kliknąć i dołaczyć do nas moja strona to my.oriflame.pl/assja zapraszam serdecznie :) wiecej o Oriflame zamieszcze w mailu pozdrawiam

Zostań dystrybutorem FM GROUP marza z każdego produktu to 43% PRZYKŁAD - PRODUKT ZA 54.75 ------ 18 ZL ZYSKU -180 PKT PRZESYLKA ZA DARMO (PERFUM ZA 54.75 MA 30PKT -naprawde duzo, czyli wystarczy takich 6 aby nie placic nic - wpisowe 0zl W swojej ofercie mamy: - REWELACYJNE ŚRODKI CZYSTOŚCI( zawieszki zapachowe, preparat do mebli,do ekranów,odtłuszczacz itp -PERFUMY O ZAPACHACH ORGINALNYCH PERFUM (Lacoste,Hugo Boss,Gorgio Armani itp.) -KOSMETYKI Nie bój się spróbować to cie nic nie kosztuje, a marza jest naprawde duza, produkty sprzedaja sie rewelacyjnie, moge sobie porównac bo jestem rowniez w oriflame ale FM GROUP daje o wielkie większe możliwości Gg 25693745