Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do przygodnych kobiet

Czemu kobiety uprawiacie przygodny seks?

Polecane posty

Czy naprawdę chwila przyjemności jest tego warta? Ryzyka ciąży, ryzyka zarażenia się czymś, wzrostu liczby partnerów seksualnych (zupełnie niepotrzebnie), utracenia cnotliwości, stania się mniej niewinną i bardziej skalaną, przybliżania się bardziej do dziwki?

Bo nie rozumiem jak kobieta może stawiać seks bez miłości ponad dobre prowadzenie się

Gość bo wy mezczyzni tez go
uprawiacie ...

Mimo wszystko zawsze wydawało mi się, że kobiecie powinno zależeć na dumie porządnej kobiety, która po prostu nie puszcza się

Wlasnie.Facet moze przeleciec dziewczyne na imprezie w toalecie i jest fajny macho, a ona zwykła dziwka.Nie ma co na ten temat nawet dyskutowac i zaczynac jakiegokolwiek sporu.Jak swiat swiatem samce maja lepiej i moga wszystko,a kobiety...? Przestan sie dziwic i udawac tu jakiegos świętoszka,ciekawa jestem ile masz za uszami... Marzy Ci sie dziewczyna nieskalana i czysta?Pewnie dziewica?A Ty jestes parwiczkiem?Jestes \"czyssty i nieskalany\"? no i pewnie dobrze sie prowadzisz...

Gość ano wlasnie naucz sie chlopacz
ku z tym zyc, wy faceci nie macie juz NIC do powiedzenia, kobiety robia jak chca, ile chca i z kim chca.

Gość Marionetta34
Ja go nie uprawiam ..chociaż przyznam ..czasem mam ochote ,ktora szybko mija...zapala się w głowie czerwona lampka i wtedy myślę sobie czy naprawdę warto...Aids .ciąża ..inne chorubska......no i po co mi to

Najpierw chcecie się puszczać, tylko, że potem chcecie mieć fajnego męża. Ale nie ma tak łatwo, bo przez te szmacenie się będzie wam ciężko o fajnych mężów, bo przez te przygody na koncie się na żony nie nadajecie

Kiedyś kobiety, które chciały się wyszaleć za młodu dobrze wiedziały, że potem czeka je staropanieństwo. A teraz nagle każda puszczalska jak się już wyszaleje to chce mieć męża. Powinno być tak, że albo dobre prowadzenie i potem mąż, albo puszczanie się i staropanieństwo za karę

Gość a co umowiny sie zeby razem to
my kobiety uprawiamy przygodny seks dokladnie z tego samego powodu co wy mezczyzni :classic_cool:

Gość facetow z dobytkiem kobiet
powyzej 2 na koncie powinni od razu usypiac bo jaka porzadna kobieta chce potem takiego przechodzonego wycierucha miec w domu i z nim sypiac kiedy zamaczl bog wie gdzie ??? :O

Gość *************************** *
buhahahhahah :D śreniowiecze mineło :) poza tym, nie chcę cię pozbawiać złudzeń, ale nawet te rzekomo "święte" mają różne grzeszki na sumieniu ;) XXI wiek. idioci są na wymarciu jak kiedś mamuty :)

Kobieta, która decuduje się na przygodę sobie powinna w tym momencie powiedzieć: nie będę żadnego uwodzić na męża, bo nie zasługuję już na żadnego męża i z godnością przyjać fakt, że przez ten przygodny seks po prostu nie jest już materiałem na żonę

faceci??sami sobie zadajcie pytanie dlaczego wy szukacie przygod?z kobietami? skoro wy mozecie to dlaczego my nie?

jeszcze tu piszecie? :o oni bzykają wszystko co popadnie - to niby skąd mają się brać takie hmm.. nieskalane czy jak on napisał? z kosmosu? krótka piłka - albo albo. oni bzykają - to muszą mieć z kim więc swoje ewentualne pretnesje (o ile ktoś naprawdę nie wstydzi się kompromitować takimi stwierdzeniami) mogą sobie wsadzić ;) proponuję nie karmić trolla :)

Bo nie chcemy mieć nieczystych żon z przygodami na koncie

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
albo prowokacja albo kompleks małego fiutka...genaralnie to bardzo mi żal facetów że tak sie boją porównywania z poprzednikami...całe życie trzeba być najlepszym i się sprawdzać...biedactwa

Gość faceci się kurwią
"Kobieta, która decuduje się na przygodę sobie powinna w tym momencie powiedzieć: nie będę żadnego uwodzić na męża, bo nie zasługuję już na żadnego męża i z godnością przyjać fakt, że przez ten przygodny seks po prostu nie jest już materiałem na żonę" Hahahahahahahahaa.... Za taki tekst mogłabym Ci sie zaśmiać prosto w twarz!!! Hahahahhaaha!! :D Kolega chyba nam czegoś zazdrości.

na stówę prowokacja - częsty motyw pojawiający się w sobote. mama pewnie odkurza mieszkanie i musiał się chłopaczek wynieść z pola widzenia :)

facetom zadaj to pytanie w ich strone skierowane...czy dla nich chwila przyjemnosci jest tego warta?,czy nie boja sie ze wpadna? apodstawowe pytanie czy nie mysla ze rania tym kobiete bo chca jednorazowej przygody a kobiecie sie wydaje ze chca zwiazku?

Nie boję się poprzedników i nie poszukuję dziewic, ale drażni mnie fakt, że np. moja kobieta uprawiała seks bez miłości i poszła z kimś do łóżka na pierwszej randce

Po prostu cenię sobie jak kobieta nie sypia z każdym facetem z którym się spotyka, do łóżka np. idzie po pół roku chodzenia, a seks uprawia tylko z prawdziwej, głębokiej miłości. Po prostu dobry materiał na żonę

to masz jakas porabana kobiete bo kobiety nie ida do łozka bez miłosci chyba ze taki maja zawod!!!!kobiety ida do łozka bo chca bo sie im facet podoba bo szczela im dobry bajer bo sie zaurocza!!!!bez miłosci do łozka ida tylko prostytutki

po poł roku??dobre sobie ha ha ha smiech mnie rozpiernicza.po pól roku to po facecie juz sladu nie ma

Tak, a przygody to są z miłości... Pożądanie a miłość to dwie różne sprawy