Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemożliwa

ODSTAWIENIE TABLETEK A OKRES

Polecane posty

Gość niemożliwa

czesc, w polowie czerwca odstawilam tabletki, dostalam okres, wyjechalam za granice, tam po ok 30 dniach dostalam kolejny okres, wiec sie ucieszylam ze wszystko ok:). Od tego "ucieszenia sie" czekalam na kolejna miesiączkę, która sie nie pojawila....???? do DZIS!!! Za tzw. zagranica nie mialam zadnego sexu ani niczego podobnego. Chlopak zostal w Polsce. Wrocilam (to juz bylo 1,5 miesiaca bez okresu), oczywiscie przywitalam sie z chlopakiem w gumce. Potem sie nim cieszylam tez w gumce, praktycznie nie przypominam sobie jakies stresowej sytuacji, zeby gumka sie zeslizgnela, pekla, czy jakies wkladanie bez gumki. No nic, wszytsko przepisowo.... Dzisiaj kupilam test ciazowy i zamierzma go zrobic. Ale to jets nienormalne zebym byla w ciazy, nie mam zadnych objawow, nic, piersi wieksze, ale nie bolace, zadnych smakow, zgagi, nudnosci, zawrotow glowy, wrecz znakomity nastroj. Zdalam moj oststni egz. na studiach, przed ktorym tez sie bardzo denerwowalam... moze to powoduje takie ogromne opoznienie????? Nie chce obic tego testu sama, bo jak sie okaze ze jestem w ciazy to nie wiem.... Co wy o tym myslicie??

Gość powiem jak ja mialam
Po odstawieniu tabletek okres dostalam, w kolejnych miesiacach wszystko ok az do maja. Brak okresu, schizy ze ciaza. Poszlam do lekarza a on pierwsze co to czy bralam jakies hormony a ja ze tak ale po odstawieniu bylo wszystko ok. Powiedzial mi ze tak sie zdarza ze najpierw po tabsach okres jest a potem sienie pojawia. Kolezanka miala tak samo. Pozatym moze tez stres wplynal na brak okresu. Pzdr

Gość niemożliwa
ok, zrobilam test, moj chlopak sprawdzal stan kresek hehe no wyszlo ze ciąż niet. wyszłą jedna gruba krecha w okienku wskazujacym na nie-ciążę. Robiłam quick vue po ponad 1 miesiącu od spóżniajacej sie miesiaczki. W poniedzialek ide do lekarki. Pozdrawiam Tabletki to jednak syf.

Gość gąsia
Ja jestem w takiej samej sytuacji, okresu po odstawieniu plastrów nie mam już 1,5 miesiąca (tez jestem za granicą). Widzę, że inne dziewczyny też tak mają... fajnie, fajnie tylko co z tym zrobić? Jak długo to jeszcze potrwa i czy mam sie martwić, że coś jest ze mną nie halo? Pomóżcie !

Gość gąsia
Ja jestem w takiej samej sytuacji, okresu po odstawieniu plastrów nie mam już 1,5 miesiąca (tez jestem za granicą). Widzę, że inne dziewczyny też tak mają... fajnie, fajnie tylko co z tym zrobić? Jak długo to jeszcze potrwa i czy mam sie martwić, że coś jest ze mną nie halo? Pomóżcie !