Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Propolis

Maść propolisowa na trądzik????

Polecane posty

Gość Propolis

Koleżanka wyczytała gdzieś w gazecie, że maść propolisowa pomaga zwalczać trądzik. Nie wiem co o tym myśleć, bo mi słowo "maść" od razu kojarzy się z tłustą świecącą się mazią i nie wiem czy takie coś jeszcze bardziej nie zaszkodzi. Macie może doświadczenia z tą maścią?

Gość LadyDumbBlondeBielsko
Propolisowo - aloesowa. O ile nie masz uczulenia na propolis i aloes. Firma Forever ma u siebie taka masc, a wlasciwie krem.Pieknie pachnie , tylko ze jest tez bardzo droga. Tubka kosztuje okolo 100zl , ale co jest wielkim plusem, starcza na bardzo dlugo bo krem jest niesamowicie wydajny. Mam taka masc dzieki mamie kolezanki ktora jest kosmetyczka. Czy dziala na tradzik to trudno mi powiedziec. Napewno MATUJE(!!!!) nawilza i skora wyglada na odzywiona:)

Gość Propolis
Nie za dużo ostatnio wpisów na temat firmy Forever?? Ktoś tu zwyczajnie reklamuję tę firmę. Przejrzałam Cię trendsetterko!

Ja mam puder propolisowy i jestem nim ZACHWYCONA- zasusza syfy, kosztuje ok 10 zl.

Gość LadyDumbBlondeBielsko
Reklamuje, tak, i chce Ci ja wcisnac sila i zaraz wejde Ci przez okno i zmusze do jej kupienia. Zalozylas temat to napisalam co o tym wiem. I o kremie i o podkladach, bo sa z naturalnych skladnikow i nie zapychaja porow.Mam to przetestowane na sobie. Na innym topicu pisalam tez o tym ze uzywam kremu Nivea wiec Nivea tez ma darmowa reklame, prawda? Luz, moge reklamowac tez szampon Welli do wlosow siwych i blond bo uzywam, i tampony OB. i patelnie Zeptera ;) Co za roznica, skoro reklama to reklama!

Puder ma kolor zolty, kladziesz go na noc lub kiedy tam chcesz, jest leczniczy nie do wykonania makijazu

Gość anua
Maść propolisowa- moje niedawne odkrycie. Zacznę od tego, że propolis ma silne działanie grzybobójcze i bakteriobójcze, ma zdolność niszczenia pierwotniaków, grzybów chorobotwórczych, przyspiesza regenerację tkanek ok 200 razy (stosowany w leczeniu ran, oparzeń, zmian skórnych, grzybic) ma więc także działanie przeciwtrądzikowe. Stosuje się go w postaci maści, kropel, tabletek lub roztworów alkoholowych. Jedynym problemem jest to, że bardzo często uczula, więc przed zastosowaniem warto zrobić test na niewielkim odcinku skóry. Muszę potwierdzić świetność tego specyfiku. Zakupiłam maść propolisową kiedy na moim ciele pojawiły się wstrętne czyraki (działała re-we-la-cyj-nie) Potem znalazłam informację, że działa również na zmiany trądzikowe: i rzeczywiście! Polecam wszystkim, tylko oczywiście, na efekty trzeba poczekać! I nie ma co zrażać się nazwą "maść" bo to po prostu półstała postać jakiegośtam leku.

Gość am89
Wiem, że nikt dawno nie pisał w tym temacie, ale może ktoś zauważy mój wpis i odpowie. ;D Stosując maść propolisową- po jakim czasie widać efekty w formie znikania pryszczy?

Gość kppp
Moze mi ktos powiedziec ile tygodni trzeba czekac az znikna wszystkie przyszcze? :)

Gość kppp
i dlaczego mi wyskakuja syfki po masci propolisowaj ? a dpiero stosuje 3 dzien masc? :)

Gość solejkatoja
kup lepiej propolis na spirytusie w sprayu i delikatnie nanos na zmiany tradzikowe po 2 tygodniach buziajak nowa

Gość BetiO6532
Uzywaliscie preparatu co sie nazywa Propolan (masc)? No bo wyszukiwalam opinii dotyczacych tego preparatu i postanowilam Was zapytac. Mozecie cokolwiek powiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, znacie jakies zamienniki? Tutaj zanalazlam troche danych o Propolan (masc): http://www.listalekow.pl/propolan-masc/ - uwazacie, ze mozna sie tym sugerowac? Wolalabym sie nie rozczarowac i roztrwonic bezsensownie kaske, dlatego licze na Wasze sugestie. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.

Gość gość
Nie, uważamy, że ta strona kretyńsko spamująca gdzie się da jest kompletnie nic nie warta.

Gość Malwi12
Masz trądzik? Lepiej udaj się do specjalisty, który przepisze ci leki, a nie stosuj jakiejś maści propolisowej. Ja sama biorę i łykam takie kapsułki -http://dermalab.pl/3,acnezine.html i mi one pomagają. Do tego kupiłam sobie krem z tej samej serii, żeby krosty, które mi niespodziewanie wyskoczyły, jeszcze szybciej znikły.

Gość Katrin1984
maść propolioswa naprawdę działa to cud natury!!! Pomogła mi na trądzik i grzybicę. stosuje się ja również na oparzenia, odleżyny itp. Ne ma nic lepszego podobno na łuszczyce, sąsiadka moja miała i po zastosowaniu maści jak ręką odjął. Kupić można na allegro od pszczelarzy ja mam i polecam wszystkim chorującym na trądzik, grzybice, łuszczyce itp