Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanita Tikaram

Peeling kawitacyjny.

Polecane posty

Gość Tanita Tikaram

Kosmetyczka poradziła mi peeling kawitacyjny. Mam cerę mieszaną, zaskórnikową, przetłuszczającą się, ale jednocześnie wrażliwą i naczynkową? Czy ten peeling mi jej nie podrażni? No i czy oczyści twarz z sebum i zaskórników?

Gość Tanita Tikaram
up

Gość takaaaaaaa
slyszalam ze jest rewelacyjny :) dzisiaj sie na niego wybieram (pierwszy raz)

Gość zyzylka
juz pisalam w kafeterii o peelingu kawitacyjnym,ktory wyprobowalam juz 2 razy ,a mialam taka cere jak ty-mieszana z problemami.zdecyduj sie na niego bez mrugniecia okiem,bo w przeciwienstwie do zwyklego oczyszczania ma same plusy.ale nie poprzestawaj tylko na jednej wizycie.a i dam ci jeszcze jedna rade,po tym peelingu przestaw sie na zele ,ja polecam ci czysta skora A-zel Garniera,bo jest lekki,skora po nim nie jest wysuszona,nie luszczy sie,pory sa pozamykane,cera nie blyszczy sie.nie ma drugiego takiego dla nas mieszanych.ale jesli wyprobowalas juz jakis inny dostepny w POLSCE zel to napisz jaki.

Gość ja mam cere naczynkowa
do tego lecze trądzik. Kosmetyczka zawsze mi wyciska tradycjnie a potem do tego kawitacja. Więc na pewno na naczynka może być. Pozdrawiam

Ja właśnie przed godzina wróciłam z takiego peelingu dodatkowo miałam oczyszczanie za pomocą ultradźwięków. Jak na razie mam tylko zaczerwienienia ale skóra jest o wiele gładsza i miękka. Zaskórniki też mi zniknęły Co do pryszczy to jeszcze nie bardzo mogę to stwierdzić.