Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentin

do studentow-pilne, wazne itp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość studentin

czesc.czy ktos moze mi powiedziec jak to jest ze wznawianiem studiow?mianowicie-skreslili mnie z listy studentow dziennych i chce isc na zaoczne ktore sa oczywiscie platne(w moim przypadku 2020zl za semestr) i teraz moje pytanie brzmi czy dodatkowo jest pobierana jakas oplata za wznowienie studiow,ktora musze doliczyc do tej kwoty za czesne?blagam o szybka odpowiedz.

Gość metua
zależy od uczelni

Gość telefonu uzyj
nic dziwnego,ze Cie skreslili.Musisz byc totalnym idiota,zeby pytac sie o takie cos na forum,zadzwon do dziekanatu ,kretynie!!! skad my to mamy wiedziec? Rece opadaja przy takich przypadkach

Gość studentin
widze ze z toba jest gorzej niz ze mna.dzis dziekanaty nieczynne debilu.najpierw sie zastanow a potem pisz.bede wiedziala przynajmniej ze ty juz tak masz i nic ci nie pomoze.BRAWO

Oni maja racje :D to naprawde zalezy od uczelni i wizyta w dziekanacie lub telefon do nich Cie nie ominie.

Gość studentin
ja ma pretensje jedynie do tonu wypowiedzi jednego.co do telefonu to jest przeciez oczywiste.myslalam ze wczesniej moze ktos mnie mniej wiecej oswieci niz czekanie do wtorku.pozdro

Co uczelnia to inny regulamin, jakbys podala uczelnie to moze ktos bylby w stanie ci cos pomoc.

Gość studentin
dlatego nie podaje bo interesuja mnie wszystkie glosy(uczelnie)

U mnie np jest normalnie wpisowe mimo iz kiedys sie studiowalo. Tyle samo placa nowi studenci, a takze ci co nauke przerwali.

Gość tak jest
oplata za reaktywacje(wysokosc rozna w zaleznosci od uczelni) zalezy ile czasu uplynelo moga Cie wcale nie reaktywowac.

taaak wlasnie :D u mnie tez jest oplata za reaktywacje bodajze 300 zl.

Gość studentin
wiem ze trzeba zaplacic za legitymacje indeks itp.ale chodzi mi o to czy wznowienie moze byc na zasadzie powtarzania?i wtedy (za powtarzanie)placi sie tysiaka za semestr,czyli w sumie 2000 za rok akademicki(mniej wiecej)

Gość tak jest
wznowienie moze byc na zasadzie powtarzania>>>przewaznie tak wlasnie jest ale jesli przenosisz sie na zaoczne to placisz tylko raz za semestr na ktory idziesz.

Gość tak jest
plus oplata za reaktywacje z reguly niewielka.wejdz na strone internetowa szkolu i sciagnij regulamin tam wszytsko jest no i strony internetowe sa w weekend czynne:D

Gość snudentin
no wlasnie ja juz nie raz czytalam i nie bylo slowa o wplacie za reaktywacje a z kolei gdzies na forum wyczytalam ze cos jednak jest.i jednak musze czekac do wtorku.ale dzieki za odpowiedzi.pozdro