Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynnaa

Mogę zaprosić siostrę jako osobę towarzyszącą?

Polecane posty

Gość Martynnaa

Nie mam faceta, nie mam żadnego fajnego kolegi, a z kuzynami nie utrzymuję kontaktu, więc nie znam żadnego przedstawiciela płci męskiej, z którym mogłabym iść na wesele. Zostałam przez koleżankę zaproszona na ślub i wesele, na które postanowiłam się wybrać. Na weselu sama nie będę, bo będzie tam moja przyjaciółka ze swoim facetem. Ostatnio młodsza siostra wierci mi dziurę w brzuchu, żebym zabrała ją ze sobą. Co o tym myślicie? Skoro mój facet byłby dla Panny Młodej obcy, to chyba równie dobrze mogę zabrać siostrę, prawda? Nie będzie to głupio wyglądało?

W dzisiejszych czasach to jest nawet normalne. wszyscy jakoś musimy sobie dawać radę w tej dżungli nieoświecinej tolerancji.

Gość sękata
z siostrą? żartujesz? idź sama, tam na pewno będą kawalerowie, którzy chętnie z tobą zatańczą..przy siostrze się/jej bedziesz musiala pilnowac a poza tmy jak ktos Was nie zna pomysli ze, ze lezby przyszly i skandal wywolacie, chyba nie chcesz zepsuc wesela pannie mlodej? zastanow sie ;/

Gość sękata
a dlaczego tak wuazam? na pewno połowa gości nie będzie Was znała, a nawet wsyzsyc, jak przyjdziesz z dziewczyna to troche podejrzliwie to bedzie wygladalo :/ ja bym sobie tak pomyslala jakby 2 laski rpzyszly jako para

Gość Martynnaa
Tańczyć na pewno nie będę, bo nie potrafię i nie lubię. Nie mam ochoty nikogo poznawać. Nie zależy mi na tym. Zaraz będzie: po co idziesz na wesele, ale idę bo mnie zaproszono. Trochę to głupie, że mogę wziąć ojca, wujka i każdego innego przedstawiciela płci męskiej, ale siostry, to już nie mogę, bo jest kobietą.:( Oczywiście mogę iść sama, bo w końcu i tak będę tam z moją przyjaciółką, ale chciałabym zabrać siostrę, żeby potem, to ona prowadziła, bo ja niezbyt pewnie czuję się w nocy za kierownicą (prawko mam od kilku m-cy).

Gość sękata
ja tylko zasugerowalam...jesli siostra jest od Ciebie starsza albo wyzsza..zreszta...w sumie co to bedzie kogo...idz z siostra

Zapewniam Cię, że pójście z siostrą czy przyjaciółka jest jak najbardziej ok. I nikt nie będzie miał zadnych skojarzeń z \"lesbami\", o których tak brzydko pisała osoba wyżej. Goście na waselu bawią się, a nie rozwazają życie seksualne innych gości. A jeśli już nawet - to jest to WYŁĄCZNIE ICH problem! (to tak, jak by ktoś mówił, że z wujkiem iść nie można, bo to znaczy, że się z nim sypia :-( Bzdury. ) Idż z osobą, w której towarzystwie będziesz się dobrze czuła i z która będziesz mogła porozmawiać, skoro, jak piszesz, nie będziesz tańczyć. Lepiej iść z siostra i koleżanką, niż siedzieć samej przez tyle godzin i patrzeć się w ścianę. Potem Państwu Młodym było by przykro, bo by myśleli, że się żle bawisz lub jesteś na coś obrażona. Pozdrawiam, miłej zabawy! :-)

Gość Magrat
Ja bym poszla. :)