Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy to aluzja??

Polecane posty

Gość

Moj kolega ktoremu sie kiedys napewno podobalam i moze nawet mnie kochal, kocha.. nie wiem czy nadal.. ale pisze mi ze jest sam i moglby z kims byc ale wlasciwie nie chce i takie tam... czy on chce mi dac jakas informacje??? pozdrawiam;*

Gość tak to aluzja
prawdziwe znaczenie tej wypowiedzi to, jebać mi się chce a nie mam kogo

Gość
jebac? czyli... ten tego?

Gość
nieeee no... on taki nie jest!

Zdziwilabys jacy sa faceci...:/ Wygladaja niewinne i wlasnie to jest ich najwiekszy wabik, na ktory lapia sie wszystkie laski:(

Gość
ja myslalam ze mu chodzi o to ze mu sie pobobam i chcialby ze mna byc...

Gość i właśnie dlatego że tak
myślisz on dostanie to czego chce czyli zapakuje ci swojego ogóra:P

Gość
nie bo ja jestem za mloda i on dobrze wie ze NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI!!! on mowi ze moglby sie z kims zwiazac i zyje sam a z drugiej strony to nie chce... chyba delikatnie chce mi dac do zrozumienia ze... mogloby cos byc...ja juz nie wiem, on by sie tak nie zalil gbyby nie bylo jakiegos podteksut (nie seksualnego!!) trzeba umiec czytac miedzy wierszami, ja to umiem ale nie jestem juz pewna...

Gość jak dla mnie
to znaczy " Chciałbym z kimś być bo chciałbym w końcu umoczyć ogóra, ale jak laska stwierdzi, że jest za młoda i mi nie da to po chuj mi ona, żeby mi marudziła, to nie chcę"

Gość
he he he pierdolnieci jestescie, on pewnie tez, a niech macza tego ogóra w konserwantach! :D

Gość
mieliscie racje, to zbok totalny, chce umoczyc ogora, ale nie jest zlym synkiem, co jesli go kocham??

tak, aluzja, ale przy okazji z asekuracją. daje ci do zrozumienia, że chciałby z tobą być, ale żeby to nie było takie nachalne i oczywiste, asekuruje się tekstem, że jednak nie chce nikogo, żeby w razie odrzucenia, nie wyszedł na idiotę.

Gość
tak a jesli wkurza mnie mowiac ze podobaja mu sie jakies laski? wiem ze robi to zebym \"byla zazdrosna\"... to co jua mam sobie myślec?! :(

Gość
a przeciez tak sie lubicie wypowiadac!!!

Gość
Kurwa, kurw, kurwa, kurwa maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz co, odpuść go sobie, olej - skoro jeszcze ci mówi o innych dziewczynach, to jest skończonym gówniarzem. nie zawracaj sobie nim głowy

Gość
masz racje ale.. co jesli go ... kocham?

Gość Eklerek*1
no nie on mogłby się z kims związać, ja rozumiem młodzi jesteście ale prosze cię, 17 lat to przeciez nastek jak może sobie wyobrażać aby się z kimś związać, co na dobre i na złe, ty mówisz że to nie jest zabarwione pociagiem sexualnym to jak widzisz to tzw zawiązanie sie z kimś ????

Gość
ja nie mam juz sil... ja wiem czego chca synki.. ale co poradze ze sie zaokchalam? przeciez nie bede suie z nim pierdolic!