Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolniacha

pomozcie mi wybrac dobre sluchawki bo sie nie znam

Polecane posty

Gość zdolniacha

prosba jak w temacie mam ok 60zl tylko niestety:( wczoraj sobie rozwalilam sluchawki od irivera t30 a niedlugo sie semestr zaczyna i fajnie byloby miec z czego posluchac muzyki zastanawialam sie nad jakimis tanszymi sennheiserami albo kossami-czy to nie sa przereklamowane fimry? z gory dziekuje za wszystkie rady:)

Gość zdolniacha
po 1 niebardzo mam czas na chodzenie po sklepach po 2 chcialam chociaz wytypowac kilka modeli do sprawdzania

Gość zdolniacha
upupupup

Gość zdolniacha
to sa jedne z tych nad ktorymi sie zastanawiam:) myslalam jeszcze o koss P9, sennheiser MX 300, sennheiser px10

Gość zdolniacha
wytypowalam na razie: Sennheiser MX 450 Sennheiser MX 400 Sennheiser MX 300 ktore z nich beda najlepsze do sluchania rocka i metalu?

Gość zdolniacha
na prawde nikt sie nie zna na sluchawkach?:(

Gość zdolniacha
albo douszne albo na palaku ale jakies niezbyt duze, moga byc otwarte bo raczej nie slucham zbyt glosno muzyki nie jestem raczej audiofilem wiec nie musze meic super wypasionych sluchawek ale chcialabym zeby byly dobre (o ile za to cene to mozliwe) a na pewno nie gorsze niz te ktore mialam dodane do irivera muzyki slucham glownie w srodkach komunikacji miejskiej ale nie tylko

Gość zdolniacha
a kossy ksc17? jak to sie ma do tego sennheisera mx450?

Gość zdolniacha
kossy ksc17 znalazlam na allegro od dystrybutora kossa za 57 zl poza tym pisalam ze moga byc douszne albo na palaku otwarte:) czyli uwazasz ze ksc17 jest lepszy niz mx450? (na czym ta lepszosc polega oprocz miedzi beztlenowej?)

Gość zdolniacha
szczerze mowiac bardziej zalezy mi na tonach wysokich i srednich ze wzgledu na gatunki muzyki jakich slucham:) zaraz pogrzebie i sprawdze te Philips SHE7750 (chociaz szczerze mowiac nigdy nie bylam zadowolona ze sprzetu philipsa....)

Gość zdolniacha
niestety te philipsy odpadaja bo juz w ktorejs z rzedu recenzji czytam ze strasznie wypadaja z uszu:( znalazlam jeszcze kossy ksc55 za 65 zl hmm... to teraz mam na oku mx 400 i 450 i ksc 17 i 55 nie wiesz na jakiej zasadzie dziala ta wieczysta gwarancja kossa?(mam talent do szybkiego psucia sluchawek:()

philips za 60 zl sa gorsze niz SENNHEISER w tej samej cenie. Mialam te i te, nie wiem jaki model, mialam tez creative i byly zdecydowanie najlepsze ale tez nie wiem jaki model ;]

a i nie warto patrzec na to co jest napisane na kartoniku bo to pic na wode i nijak sie ma do rzeczywistej jakosci dzwieku, wiem z doswiadczenia

i nie kupuj z allegro- sluchawki z allegro to byl najwiekszy blad mojego zycia, kasa wyrzucona w bloto

Gość zdolniacha
no wlasnie podnoc koss faktycznie wymienia sluchawki na nowe w przypadku zepsucia-ale wolalabym wiedziec ajkie dokladnie sa warunki gwarancji tak jak pisalam ten philips odpada ze wzgledu na wypadanie z ucha (nie znosze tego) i nie pomoga mu wyzsze parametry:( hallohallo-domyslam sie ze w rzeczywistosci to wyglada inaczej niz w opisie parametrow tylko watpie czy w ktorymkolwiek sklepie pozwola mi przetestowac sluchawki douszne:(

mialam creative 2 razy, pierwsze kupilam z mp3 zen nano plus a drugie z allegro, pierwsze byly najlepsze ze wszystkich a te drugie najgorsze, i naprawde nie mialam najgorszych philipsow i sennheiserow bo za jedne i drugie placilam okolo 70 zl, w sklepie tez koles mowil ze te sennheisery sa lepsze od creativ ale ja sie na nich zawiodlam, nie wspominajac o phillipsach. I te parametry z neta to jest sciema nad sciemami nie musicie mi wierzyc ale naprawde mialam niejedne slychawki i pisze z wlasnego doswiadczenia. bo co z tego jak parametry sa super ale jakosc dzwieku do dupy i zero basu

Gość zdolniacha
a wiecie cos o creative ep630? bo z tego co czytalam sa dosyc skrajne opinie-niektorzy sa nimi zachwyceni a reszta wprost przeciwnie no i troche jednak niepokoi mnie czy nie niszcza za bardzo sluchu bo to jednak sluchawki dokanalowe

Gość zdolniacha
no coz pisalam przeciez ze nie jestem audiofilka ;) poza tym nie mowie ze ma byc idealna-ma byc dobra mam irivera t30 no i jednak jest troche lepszy niz mp3 no name:) poza tym na czym twoim zdaniem mozna sluchac muzyki i zeby to bylo male w miare tanie i poreczne?:)

Gość zdolniacha
no tak-w sumie to chyba najchetniej kupilabym jednak jakies douszne bo nie lubie meic czegos dziwnego na glowie-no chyba ze w tym przedziale cenowym bedzie cos co zapewni mi duzo lepsza jakosc dzwieku niz w dousznych dokanalowych nigdy nie uzywalam aczkolwiek mialoby sens biorac pod uwage ze muzyki slucham glownie w autobusach na razie zastanawiam sie glownie nad mx 400 i 45 i ep630:) (wiem marudze strasznie:P)

Gość zdolniacha
mialo byc oczywiscie mx 400 i 450*

ok ale wszystkie te sluchawki uzywalam wlasnie na tym mp3 chodzi o roznice miedzy nimi ale widze ze nie czaisz, zreszta nie uwazam sie za znawce w tej dziedzinie tak jak ty, pisze o swoich odczuciach na podstawie wlasnego doswiadczenia i nie wmawiaj mi ze creative byly gorsze od sennheisera bo to ja uzywalam tych sluchawek i wiem ,ze tak nie jest.

Gość zdolniacha
hallohallo-jakich gatunkow muzyki sluchasz?bo to tez ma znaczenie no coz skocze zaraz do jakiegos media mrakt albo saturna i poogladam jeszcze na miejscu:) jak bedzie mozliwosc (w co watpie) to przetestuje dziekuje wszystkim za rady:)

muzyki slucham rozniastej, w media markcie jest najdrozej ;) i wybor maly, jakbys miala mozliwosc to przetestuj, ja nawet o tym nie pomyslalam bo mowie- parametry super i obsluga polecala sennheisery a jak wyszlam z tego sklepu to sie zalamalam ze za tak cene takie cos tzn dzwiek jest czysty ale basu prawioe nic a kupilam model z napisem na opakowaniu bass costam, ze niby wiecej jest basu

Gość zdolniacha
no coz jeszcze zobacze akurat bas do szczescia jest mi umiarkowanie potrzebny-zreszta w razie czego zostaje eq ktory w iriverach jest niezly o ep630 slyszalam z kolei ze maja za duzo basu no i zdecyduj sie tu czlowieku:) no nic lece do sklepu, jak bedzie bardzo drogo w saturnie i media markt to kupie przez internet:)

Gość gość
Brainwavz Delta