Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlera 34

Czy prawdziwi faceci juz wygineli?

Polecane posty

Gość Marlera 34

Mam ponad 30 lat i nadal jestem sama, ostatnio coraz czesciej slysze, ze faceci sa teraz mertoseksualni, tutaj babka pisze na ten temat, http://www.medialine.pl/artykul.php?getpage_id=6&getsubpage_id=16&artykul_id=25&PHPSESSID=deb22834e7c63c526 ale moim zdaniemto chyba same kobiety sprawily ze faceci przestali byc silni i odwazni hmm Nie wiem co mam sadzic moze to ja bylam inaczej wychowywana, moze ktos zna ideal faceta????

Gość ja mam sobie
taki ideał w domku:)

Gość Marlera 34
Jaki ideał?

Gość Marlera 34
dalam ogloszenie o sponsorowanych spotkaniach ze mną : 150zl/h . i nic zadnego odzewu. gdzie Ci prawdziwi faceci?

Gość demonica....................
nie znam takiego marlena,przykro mi......... :( a mam 32 lata.......:(

Gość ja mam sobie
Hmmmmm jedyny w swoim rodzaju:) Silny psychicznie, przedsiębiorczy, zabójczo inteligentny, zorganizowany, punktualny a przy tym kochający, czuły....eh...dużo by tu opowiadać:)

Gość figielka*
no wigineli wraz z dinusiami;), cięzko jest zanleżć prawdziwego faceta takiego juz na całe zycie.

Gość Marlera 34
ale moze warto poczekac? Chociaz mlodsza nie bede

Gość Marlera 34
No coz chyba ide juz spac gdyby ktos znal ideal to prosze o kontakt, a czy metroseksualizm istnieje?

witam wszystkich,szubrawy ciebie też..... nie szukaj ideału,bo takiego nie znajdziesz,trzeba poprostu szukać tych dobrych cech w tym wybranym,a umieć też zaakceptować te złe-oczywiście w miarę normalne i wytłumaczalne.......

Gość Waclaw 17 cm
a czy Ty jestes idealem?pamietaj penis w kit nie stoi.

Gość parrzalka
patrze na wasze nicki z koncowka...troszke leciwe jestescie.W tym wieku ,mozna znalesc rozwodnika,albo starego kawalera(beton)...wdowcow tez malo.Ech,chyba obudzilyscie sie z reka w nocniku:(

Gość parrzalka
a to 17 to duzo,czy malo?Chyba grubosc tez sie liczy:)

Gość ljhgfdsa
No to jest właśnie grubość :P

Gość parrzalka
:D

Gość parrzalka
na razie ide bede pozniej. musze sie wysrac,.

Gość parrzalka
prosze...bylam tak krotko,a zasluzylam na podszywacza:)

Gość parrzalka
stary kawaler - beton :classic_cool: czyli łatwiej go skruszyć jak ruszyć?

Gość karolina ciepielewska psycholo
Już dawno patrzyła na Niego oczami wyobraźni, teraz wracała tylko do głębi Jego oczu, wiedziała jak bardzo jej brakuje Jego ciepła, wie już teraz Dopiero teraz jak bardzo Go kocha, ale dlaczego musiała popełnić tyle nieodwracalnych błędów by zrozumieć tak istotne rzeczy? Dlaczego nie można wiedzieć od razu i starać się od początku bez tych wszystkich podświadomie stawianych prób? To natura femme fatale I tylko prawdziwie kochający mężczyźni potrafią przejść przez te głupoty, dając się wówczas ranić, znosząc ciągle zadawane, bolesne ciosy Czy warto? Na pewno, bo jeżeli już zniesie taki etap związku z kobietą i Jej poczęciami i rozumowaniem, potem ma zagwarantowane powodzenie związku, zapewniony sukces tej relacji. Pozytywne skutki wytrzymałości i cierpliwości mężczyzny w takiej sytuacji kiedy kobieta na początku związku zwyczajnie.. „odwala powinny być w dużej mierze docenione w oczach kobiety- przecież to wszystko dla Niej, sama mimo tego, że jestem kobietą wiem jak wiele kosztuje mężczyznę takie zachowanie- ugięcie Jego godności w przypadku zdrady, to samo umniejszenie jeżeli chodzi o to jak kobieta potrafi zachować się w stosunku do swojego ukochanego. Te wszystkie zachowania kobiety wystawiają płeć przeciwną na ogromną próbę, która w zależności od siły uczucia- jest podejmowana, lub nie Zakończę apelem do zarówno kobiet jak i mężczyzn, którzy akurat znajdują się w stwarzającym choć niewielkie problemy związkach- Kochani Moi- prawdziwe uczucie jak pewnie wiadomo- przezwycięży wszystko- ale jeżeli czujecie obecność miłości pomiędzy Wami- to dlaczego kobieto- nie zadbasz aby Twój ukochany był szczęśliwy przy Twoim boku? Czy naprawdę umiesz działać dopiero jak wszystko się wali? Umiesz podnosić tylko gruzy a nie umiesz budować w czasie gdy jest to łatwiejsze i są większe szanse, że się nie zawali? Do mężczyzn- dziękujemy kochani za Waszą cierpliwość, bo wbrew postulatom o tej płci to Wy macie tę trudniejszą rolę bo dane Wam jest znosić kobiety, ich zachowania, przyzwyczajenia, które nie zawsze bywają takie urocze i szczęśliwe To Wam dane jest je kochać, dbać o Nie i wybaczać popełnione czyny zaraz po tym jak zrozumieją, że zrobiły coś źle i zaraz po tym jak żałują. Sama nie wiem skąd tyle jadu w stronę kobiet skoro sama jestem przedstawicielką tej właśnie płci Może dlatego, że sama wiem jak bardzo należy doceniać samców- odgrywają bardzo ważne role w życiu kobiet- poza zapładnianiem ( co wbrew postulatom nie jest wcale ich priorytetem), poza musem dbania o kobiety, wymaga się od nich bardzo wiele, jak wcześniej wspomniałam- facet ma więcej do roboty, kobiecie wybacza się wszystko z powodów bo.. bo to przecież kobieta. Ale spójrzmy ile więcej znosi biedny mężczyzna muszący żyć u boku trapiącej Go kobiety? Zakończę kolejnym apelem do kobiet- kolejnym z powodu powierzchowności kobiet- zastanówmy się czasem mówiąc źle o mężczyznach o tych okrutnych facetach, którzy tak wiele Wam wybaczają, o tych wstrętnych, którzy martwią się o Was w środku bardziej niż sobie wyobrażacie, o tych paskudach które myślą tylko co by tu zrobić żeby było Wam lepiej O nich właśnie postarajmy pomyśleć cieplej Z poważaniem: Karolina Ciepielewska psycholog.

Gość Betoniarz
Związek scementowany takim betonem może być bardzo trwały i solidny ;)

Gość ka.
jakbym czytała o swoim życiu.. :)

Gość karolina ciepielewska psycholo
do "ka." -to na swój sposób dotyczy mojego życia. ;)