Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoleka20

jak wyrównac opalenizne po solarce ?

Polecane posty

Gość karoleka20

hej mam takie pytanko, bo kurcze bylam na solarium tylko mi sie te paski od okularkow odbily i nie wiem jak moge sie tego pozbyc, tzn mam cala twarz opaloną a to co bylo pod okularkami nie, na oczach tego nie widac ale mam takie 2 paseczki jasniejsze.. ;/ po bokach...;/ da sie to jakos zatuszowac, wiem ze pudrem pewnie tak, ale jakos nie wem przynajmniej zmniejszyc wyraznosc tego. gdzes czytalamz eby wcierac cytryne. ale nie wiem? wie ktoś coś o czyms takim ?:) pozdrawiam buziolekk

Gość alkaaaa
nikt nic nie wie ?

Gość lkfdkgf
helppppp !!!!!!!!

Gość złośnica28
To rzeczywiście problem - nie wiem tylko skąd na tej solarce takie okularki wytrzasnęli z paseczkami... Proponuję rzeczywiście przyciemnić na razie te miejsca pudrem, a na co dzień zastąpić niezdrowe solarium beta karotenem. Ja jem marchewki albo kupuję w drodze do pracy świeży soczek i cały rok mam lekko opaloną skórę. O cytrynie nie słyszałam, więc się nie wypowiadam.

Gość sandruska866
w stojącym solarium sa okularki z paseczkami bo by spadly z glowy a w lezącym oczywiscie nie ma... ja proponuje zmywaczem do paznokci ;p zmyc to :)

Gość plinkieeh
pilingiem to mozesz cala twarz zryc az ci zejdzie skora..tak jest zaraz po opalaniu chyba

Gość luizaaa9128
Tutaj https://sklep.soleo.pl macie wszelkiego rodzaju kosmetyki do opalania w solarium. Warto się w nie zaopatrzyć. Ważne są nie tylko kosmetyki do opalania, ale również te "po". Miejsca, gdzie słabiej się opalamy warto posmarować przyspieszaczem.