Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

orientujecie sie co 3 klasisci z szkoly podstawowej przerabiaja z matematyki ?

Polecane posty

Gość Działania sposobem pisemnym
To jest najtrudniejsze z tego, co pamiętam ;-) Dodawanie i odejmowanie jeszcze jakoś, mnożenie jest już trudne, a dzielenie... Do dziś tego nie umiem :-O P.S. A mam 24 lata 😭🖐️

ona...82 - a jaki to problem, przecież chyba masz odpowiednią wiedzę, znaczy się na tym poziomie ;) he, pomijam, że już nie ma teoretycznie czegoś takiego jak matematyka w klasie 3, trza mówić \"nauczanie zintegrowane\", część matematyczna :O

ok zapamietam ;) nauczanie zintegrowane\", część matematyczna . problemu napewno nie bede miala, ale jestem ciekawa bo za pare dni zaczynam.dzieciak podobno niecierpi sie uczyc.chce powymyslac jakies zabawy \"matematyczne\" teraz juz wiem ze nie bede wymyslac nic wspolnego z ulamkami.dzieki !

Leanne - może inny program szedł, albo klasa miała specyficzne potrzeby edukacyjne - czesto nauczyciel prowadzi klase wg własnego widzi mi się w oparciu o program i potzreby klasy

nie wiem po prostu pisze jak bylo,w jego ksiazce od matmy tez nie bylo ulamkow

ona82 - to tak pół żartem pół serio z ta czesica matematyczna. zreszta jesli masz to dziecko prowadzic, to wpierw musisz zobaczyc, co przerabia, a nie tak, ze ty sobie cos tam przygotujesz ;) robilas to juz wczesniej?

Gość
ja w 1993/4 roku w 3 klasie miałam już ułamki :P ale chyba jeszcze nie dziesiętne :P ale spoko, nawet jak jeszcze nie ma, możesz nauczyć i dzieciak będzie do przodu :D

niestety nie bede miala takiej szansy. odrazu mam zaczac jak tylko sie z nim spotkam. mam do niego jakos trafic.