Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Lato 80

Polecane posty

Gość nooooo......
ZAj**iste!

Gość Zajebista historyjka
tylko bardzo trudno to odczytać, robisz błędy nie tylko ort. ale i styl.

Gość warto podbijać

Gość skąd on jest
Jak widać nie jest Polakiem. Czy pojawia się tutaj?

Gość tomekk223
Erotyczne gadżety, filmy dvd, bielizna, żele, olejki etc. to wszystko znajdziecie w internetowym sex shopie: http://emilosc.pl Zapraszam!

Gość up...
podniosłam

Gość podbijać
bo warto!

Gość Szalonakotka
Mnóstwo błędów, mimo to, bardzo zmysłowo napisane, a jednocześnie niezwykle subtelnie, bardzo mi sie podoba.

Ahoj! Padłem zobaczyć co tutaj nowego... Lato był tak głęboko zakopane że godzina szukałem. Czy są bywalcy z "starej ekipy"?

Hej, pamiętam Cię. Spotkaliśmy się kiedyś na jednym z topików ( ja byłam na pomarańczowo). Miło znowu widzieć Twój nick

Nie myślałem, że zobaczę kiedyś coś takiego - Twój tekst jest generalnie poprawny ortograficznie, w zasadzie nawet gramatycznie - ale stworzyłeś swój własny styl. To coś tak jak ze staropolskim - niby wszystko takie same, ale jednak czuć odmienność podejścia do pewnych spraw. Co do tego - jak rozumiem jesteś Francuzem mieszkającym w Polsce? A z ciekawości czy znasz jakieś miłe Francuzki tutaj mieszkające? Bo w sumie jakoś brakuje mi Francji :-)...

I dość ciekawy, naprawdę dobrze opisuje to coś za co można pokochać Francje i Francuzki :-)

Fragment o Gen i Jean genialny, dlaczego nie znalazłem tego wcześniej :-(, faceci też mają wyobraźnię, a moja w tej chwili jest.... cóż wtedy mnie nie było na świecie, ale nie powiem, żebym nie chciał tego przeżyć, może poza bolesnymi fragmentami...

niesamowiete ... tez zajzalam tu dzis po dluugim czasie, a zajzal i reno :) nigdy nie pisalam na tym topiku, ale lubilam czytac. reno, niesamowicie opisujesz klimat 👄

Ohhh... myślałem że Lato padł w zapomnienia... Dziękuję za uznania. Nrepeb, wiem.. nie znam zasady gramatyki a moja ortografia... he..he.. nawet Word nie jest w stanie mnie poprawić! Ale cóż, to są teksty który nie nadają się do dyktowania sekretarce... Chociaż, ciekawe mógłby się to zakończyć... ale nie na papierze. Czy znalazłem tutaj miłe fracuziki? Niestety nie, same nadęci, ludzi myślącą że padli tutaj jak Pan i władcza w własne koloni.. Może nie szukałem gdzie trzeba, ale ten rodzaj francuzi które tutaj odkryłem nie zachęcało mnie do kontynuowania znajomości. Czy jestem francuzem? Sam nie wiem... wychowałem się poza Francją i bardziej czuję się Afrikanerem... lub odmieniec, bo tam tez nie pasuję do końca. Milaczek, chyba było tutaj dużo przetasowania i świeże krwi - czy płynny ustrojowe..he..he..- Czarnuszka, Capuccino, bon Jorno! Ach Lato.... piękna pora roku...

Miałem tutaj na Kafe inne teksty, nie mogę ich znaledż, czy skasowali?.. za stare? Jak można poszukać?

Wpisz w google: reno1965 kafeteria Wtedy wyświetlą się topiki z kafeterii, w których brałeś udział - zarówno Twoje własne jak i innych użytkowników.

czyli jestes jak zblakany jan bez ziemi ... ja tez. wiekszosc zycia poza polska. metlik w glowie. :(

Milaczek, dziękuję Ci za poradę i czas poświęcone. Kochana jesteś :) Miss Capuccino, nie czuję się jak drzewo bez korzeni.. tak nie można żyć, nie wolno rozpatrywać, żyj tu i teras a nie na na 2 fronty. Bo nigdy nie znajdziesz sobie miejsca.

Gość kra-m
Rozebrac do naga?

17.11.2011] 08:49 [zgłoś do usunięcia] reno1965 Milaczek, dziękuję Ci za poradę i czas poświęcone. Kochana jesteś " zaczerwieniłam sie po same uszy :)