Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewka85

puszczanie tzw. sygnałków z zagranicy

Polecane posty

Gość mewka85

Czy ktoś z was może się orientuje jak wygląda sparawa z puszczanie tzw. sygnalków z zagranicy do Polski. Czy operator polskiej sieci komórkowej moze naliczac za to opłate, to przeciez tak jakby naliczal opłate za połaczenia które nie doszly do skutku.

Gość mewka85
Naprawde nikt nie wie jak sie ma sprawa?

Gość +++_+++
Ja probowalam puscic sygnal bedac w Turcji do Polski, nie udalo sie nawet nawiazac polaczenia, tzn. nawet tego pierwszego sygnalu, bo cos dlugo go nawiazywal a na bilingu byla naliczona oplata za probe nawiazania polaczenia..... :(

Gość mewka85
no wlasnie chodzi o takie cos bo slyszalam ze nie maja prawa naliczac oplat za nierozpoczete polaczenie i ze mozna zlozyc reklamacje i chcialam sie dowiedziec jak to wyglada w praktyce bo mnie tak naciagneli na kilka setek

Gość Małgoorzata
po pierwsze musi ten ktos oplacac roaming, po drugie np w Erze 60gr - nie oplaca sie, taniej wychodzi tam kupic karte i np telefon i wtedy bez ograniczen. Telefon warto maja swietne np Reiser, sa z polskim menu

Gość mewka85
roaming mam caly czas wlaczony ze wzgledu ze wiecej czasu spedzam za granica niz w polsce. Czy ktos moze sie orientuje jak to jest z reklamacja?