Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agutka30

Co za okazja D

Polecane posty

witajcie Skarby moje ponownie :D Nie dość, że jutro jest 1 to w dodatku poniedziałek :D mam do zgubienia 7kg jeszcze... i zastanwaiam się czy może ktoś chciałby się przyłaczyć? ja póki co wychodzę z kopenhaskiej... wczoraj jadłąm same orzechy hehe:D a od jutra znów bym sobie jakąś dietkę poprowadziła... co proponujecie?

Gość Shilpa
Strukturalna (jako zaciekły przeciwnik SB czuję się zobowiązana uprzedzić Cię o nieskuteczności SB... tylko wybrani na niej chudną)

no właśnie tak myślałam o SB... a jeśli chodzi o dietę struktularną... na czym polega?

Gość Shilpa
ciężko dokładnie powiedzieć czym jest dieta strukturalna ;) Generalnie chodzi o dostarczanie do organizmu jak najwięcej pożywnych składników, przez co jesteśmy zdrowi, a organizm nie jest "głodny", bo ma wszystko czego potrzebuje, przez co i Ciebie nie będzie męczył głód. W takim układzie wystarczy jeść średnie porcje, troszkę się ruszać i kilogram,y powolutku spadają. Dla mnie najważniejsze jest jednak to, jak zdrowo czuję się na strukturalnej i że nawet jeśli w diecie pojawiają się pewne "odstępstwa" ;) nie kończy się to efektem jo-jo. Są różne sposoby komponowania sobie diety strukturalnej. Ja staram się, żeby przynajmniej 2/3 moich posiłków składało się z produktów strukturalnych (wymienionych tutaj: http://www.drbardadyn.com/dieta/ ). Ale są też kobietki które używają "eliksirów młodości" czyli specjalnych koktajli z produktów strukturalnych. W przeciwieństwie do SB, na strukturalnej jest miejsce na wszelkie rzeczy które lubisz - nie może ich być jednak więcej niż 1/3 całego jadłospisu.

Gość Shilpa
Co do SB to poczytaj jak wiele osób nie schudło nawet 1 kg w I fazie SB. Do SB trzeba mieć pewne predyspozycje, nie każdy organizm jest wrażliwy na jej mechanizm.

dziękuję bardzo:) włąśnie szukam przez google o strukturalnej... hm... a co myślicie o diecie białkowej? myślę sobie że może wystarczy MŻ... ale czy to rzeczywiście jest skuteczne? ja jak nie mam jakieś konkretnej diety to cięzko mi się ograniczyć...

a ja sobie robie dzis dzien na platkach owsianych z mlekiem 🌼 i odrobiną rodzynek :D pyyyychotka :)

nie ma sprawy:d kazdy ma prawo do swojego topicu :P Oh wy baby--> co proponujesz? Mż, czy jakaś konkretna dietka?

Byłam juz na SB, schudłam 4 kg ale wróciło , bo nie umiem sobie stale ograniczac węglowodanów, na 1000kcal wszystko ładnie pięknie ale zazwyczaj budze sie w nocy z takim głodem ,ze tragedia:( Sama nie wiem co wybrac, narazie od jutra bede ćwiczyc i nie jesc słodyczy moze znajde tu jakis pomysł na dietke:)

do oj wy baby.mozesz powiedziec ile bylas na sb.czy bylas tylko na 1 fazie,i w jakim czasie stracilas te 4kg no i czy ubylo cos centymetrow tzn.czy byly widoczne rezultaty oprocz spadku wagi.

dobry pomysł:D -zero słodyczy -jak najmniej węglowodanów -conajmniej butelka mineralnej dziennie -sport... a ja od p0iatku tańczę wieczorami:D wiesz jaką mam frajdę? :D jak dziecko dosłownie... a tak w ogóle to jutro mam zjazd nr 1 więc i tak pewnie ściśnie mi żołądek... a i we czwartek wraca moje kochanie z Anglii... cikawe co powie na mnie nową :D tak przyokazji... coś trzeba by ze soba zrobic by wywrzeć na nim jak największe wrażenie... fryzjer? kosmetyczka? hm...

Z fryzjerem bym za bardzo nie esperymentowała:)Kup sobie coś ładnego , seksowną bielizne:)To zawsze działa :) Byłam na SB jakieś 5 dni i schudłam 4kg, i tak po 4 cm w brzuchu i biodrach.Byłam w szoku, udało mi sie to utrzymac kilka miesiecy. Dziewczyny a tak szczerze to tylko sport pomaga , bo nawet jak byłam na SB cwiczyłam i pewnie dlatego takie efekty:)

A tak wogóle to musze sie przyznac ,ze ostatnio zyje na fastfoodach i mam cholerne wyrzuty sumienia bo tyłek rosnie nieubłaganie.nie zostawiajcie mnie w tej walce z kilogramami;(

:) Myślałam o bieganiu ale jakoś nie moge sie przemóc,jak raz próbowałam z psem biegac to on wymiękł zanim doszlismy do lasu;) Niestety on tez nie ma kondycji zbyt dobrej:D

a ja jestem Monika, choć nikt mnie o to nie pytał:D ach... kupie sobię coś extra... a co do bielizny... po 3miesiącach abstynencji to raczej będzie ona dosyć sexowna :P

Gość żóółta
czesc dziewczyny chetnie sie do was przyłacze mam tylko nadzieje ze ten topik nie padnie tak szybko jak niektore, wczoraj byłam na weselu troche sobie pofolgowałam dzis poprawin nie ma wiec staram sie nie opychac a od jutra ruszam z dieta ale nie jakas konkretna ogranicze jedzenie zrezygnuje ze słodyczy i postaram sie cwiczyc:) 1 pazdziernika to dobry czas eseczka_24 u mnie działaja oba ale jak dla mnie taka opalenizna jest stanowczo za mocna bardzo sztucznie wygladaja osoby ktore tak sie spiekaja to na prawde nie jest ładne

kofeinistka--> no gratuluje przedewszystkim chęci rzucenia palenia :) ja niestety nie potrafie sobie odmówic;) a juz w ogole jak na diecie jestem. eseczka_24--> no niestety....powiem ci,ze mam bardzo dziwnie, bo widze,ze mam znacznie bardziej płaski brzuch, a obwody sie nie zmniejszaja! nie wiem jakim cudem tak sie dzieje... ja dzis caly czas na tej owsiance:) pyszna jest po prostu. zebym tylko sie nie skusila na cos wieczorem:P

Irret_xD - no ja też mam brzuch płaski wręcz mi żebra widać a jak było w talii 70 tak jest nadal :) może za 3 miesiące spadnie mi te 8 cm ;) ale by było cudownie :)