Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kundzia bundzia

co myślicie o imieniu NATALIA

Polecane posty

Gość swiety mikolaj juz tuz tuz
ja chce dac synkowi na imie KAI ale wiem ze maz sie nie zgodzi :O on chce OLKA a ja KAi a :( ktore imie wam sie bardziej podoba ?

Kai? dla mnie odpada, pierwszy raz widze takie imie z damskich bardzo podoba mi sie zJulia, jednak widze ze coraz wiecej Julek jest:(

Ja mam na imię Natalia, jedna osoba mówi do mnie Natka, poza nią nikt, w ogóle mało kto mówi inaczej niż Natalia, czasem ktoś zdrabnia - Natalka i mnie to rozczula. Mój Mężczyzna mówi do mnie Natuniu albo Natuś, a kiedy jest w \"podniosłym\" nastroju mówi Natalio. Uwielbiam moje imię, uważam że jest najpiękniejsze na świecie :) Pasuje w zasadzie do każdej możliwej okazji, do poważnych wyznań, do rozczulania się mamy nad dzieckiem. Bardzo mało znałam Natalii, wszystkie były niezwykłymi i silnymi istotami, chyba tylko jedna okazała się idiotką ;) Wybierz moje imię, a nie pożałujesz ;) [Żegnamy reklamy]

Gość *****Jagodka****
mnie sie podoba jest neutralne i nie kojarzy mi sie zle nie znam zadnej natalii oprocz kukulskiej

Gość nataleczka 24
Ja mam na imie Natalia. i wiekszosc facetow jak się dowie ze mam na imie natalia mowi :" piekne imie..... pieknie sie nazywasz.....cudnie" itp itd....

Gość kundzia bundzia
Wiktoria i Weronika to faktycznie piekne imiona i mozna je nawet fajnie zdrobnic Wiki i np Wera Weronisia mi sie podoba

Weronika jest cudne:) Moze dlatego ze tak przyjemnie mi sie kojarzy:)Opiekuję się taką dziewczynką znajomych,ma 4 latka i na imię właśnie Weronika/Jest wspaniała:) Zdrabniam na Weronisia,Weroniczka,Werka,Wercia,a mala mowi na siebie Nisia:)

Gość kundzia bundzia
hmmm ale widze że coraz więcej Natalek się odzywa naprawdę jest to przepiękne imię i faktycznie jak już któraś z was wspomniala nadaję się do każdej okazji och urocze ;))))

Leanne --> Jagoda i Kalina, dwie najgorsze dziewczyniska u mnie w podstawówce brrr... :) Mnie się imię Wiktoria nie podoba zupełnie, jest zbyt poważne i twarde, takie bardziej męskie. Weronika już bardziej, ale też nie jest jakieś świetne, bo ma r :) a wszystkie takie twarde imiona żeńskie mnie odrzucają

Gość kundzia bundzia
masz rację moja mama tez powtarza żeby nie wybierać twardych imin w stylu edyta -bez obrazu to opinia mojej mami ;)) albo wlasnie Wiktoria to mowi ze jest pańciowate hhmmm a Natalia jest takie bardziej delikatne dziewczęce,kobiece

Gość czarne satynowe spodnie
piekniejszego nie slyszalam serio

widze istny zlot natalii:P ja nie cierpie jak ktos mowi na mnie natalka, ale toleruje nazywanie natka.a juz krew mnie zalewa na natale.

moja babcia ma na imie Natalia i jest bardzo kochana,chcialam tak dac na imie mojej corce,ale urodzil sie macius:-:mysle ze to sliczne imie.

Gość gość
cBG8HAQj