Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia 86

zareczyny

Polecane posty

Gość agusia 86

hej mam pytanko jak wygladały wasze zareczyny. jestem w zwiazku juz 4.5 roku mieszkam razem z chlopakiem i bardzo chcialabym aby w koncu poprasil mnie o reke, oczekuje od niegoczegos wiecej niz byc tylko jego dziewczyna. mowie mu przygaduje ale jak widze nie moze zrobic tegkroku

Gość elle24
Moje były bardzo fajne, w kiczowate walentynki.Dzień wcześniej wyczytałam w necie że mój luby ma żone,a mi mowil ze sie rozstal ze swoja ex i nigdy zony nie miał. Więc łatwo wywnioskowac ze przyszlam na tego Walentego nieźle załamana i wkurzona!Jak mu powiedzialam co wyczytalam to powiedzial ze to bzdura!Trenowalismy te zareczyny w knajpie z pierscionkiem ze słomki od drina,już myslałam że nic z tego nie bedzie!Potem go ogoliłam maszynka w tym barze bo nie chcialam zeby robil to nieogolony.No ale juz wzatpilam ze ma ten pierscionek!Oświadczył sie i mi go dal dopiero jak bylismy sami,w bardzo erotyczny sposób.Ucieszyłam się cholernie choć wczesniej planowaliśmy ze włozy mi go ustami na palec od stopy,ale nie mógł znaleźć niczego ładnego na palec u stopy. Potem zabrał mi ten pierscionek bo trzeba bylo go zmniejszyc.Drugi raz oświadczył sie na kolanach,u mnie w domu po 2 tygodniach,ucieszylam sie znowu bo bałam sie ze sie rozmyslił! W miedzy czasie dostałam propozycje sesji ślubnej wiec skakalam do gory ze akurat bede robic za panne mloda w takiej chwili,myślałam ze to dobry znak! Ale niestety wszystko sie sypło,tylko sesja sie udała,potem wylam jak cholera ze tylko w gazecie wygladam na szczesliwa panne młodą,życie okazało sie inne...kolorowe czasopisma kłamią!;-)

założylam podobny temat ostatnio...tylko u mnie jest inaczej od wakacji bede mieszkac z swoim facetem i powiedzial ze chce mieszkac juz ze swoja narzeczona nie dziewczyna....i do wakacji powiedzial ze sie oswiadczy,,

Witajcie przyjaciółeczki agusia86 i elle24 🌼 Moje zaręczyny z Misiaczkiem zaplanowała Mamcia ;-) Było cudownie ;-) Poszliśmy z Mamcią do jego mieszkania, Misiaczek zrobił herbate i poczęstował nas cukierkami Irysami :-) Mamcia wyciągnęła z torebki pierścionek po zmarłej babci i niby ukradkiem, żebym nie zauważyła wręczyła go Misiaczkowi razem z kartką na której napisała co Misiaczek ma powiedzieć :-) On wyszedł do kuchni, nauczył się tekstu i przyszedł na kolanach do mnie pytając czy chce sie z nim zaręczyć i dał mi perścionek :-) Włożyłam go na palec i powiedziałam że tak, chce :-) Potem Mamcia zabrała mi pierścionek i schowała do torebki :-) Było cudownie :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

macie jakies takie inne historie niz wszyscy...mama zabiera pierscionek??myslalam ze to juz sie nosi na palcu do końca zycia

Przyjaciółeczko firank_a, Mamcia chciała zachować go jeszcze na zaręczyny mojej siostry :-) Dlatego go schowała :-) Mamcia myśli o wszystkich i o wszystkim :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość nie wiem czemu ale
te 2 historie sa dziwne:o trenowanie na słomce,golenia faceta w pubie i marzenie zeby facet kupil pierścionek zareczynowy na palec u nogi?:o I mamcia pisząca co jej synuś ma powiedzeić jak będzie prosił o reke? :o Albo coś ze mną nie tak,że te 2 historie są dla mnie dziwne i jakby wymyślone albo nie wiem:D

Gość tak nie takkk
debilny topic ,ot co !

Gość elle24
Niestety takie rzeczy dzieja sie naprawde,ja wcale nie załowałam ze ten pierscionek nie był na stope i wygladało to troche inaczej niz planowalismy,tylko załuje ze to wszystko sie sypneło,rozwaliło ,ze juz tego nie ma,bo nie znajde nigdy takiego jak on i takiej milosci tez nie przezyje.

Gość nad sekwaną
dziewczyny, ale sobie jajca robicie:D:D:D

Gość elle24
Jakie jajca,jaki debilny,sa osoby ktore marza o tej chwili i pamietają ją długo.Ja chetnie posłucham innych historii.

A wiecie moje kochane przyjaciółeczki, że w podróż poślubną Misiaczek zabrał mnie do Kołobrzegu swoim elektrowozem? :-) Miał akurat kurs z wagonami wyładowanymi węglem i zabrał mnie ze sobą :-) Mówie wam jakie to fascynujące uczucie tak patrzeć jak tory przesuwają sie pod nami, a my w milczeniu co chwile spoglądamy na siebie :-) Z powrotem Misiaczek ciągnął puste wagony i jechaliśmy szybciej :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość siekierezadaaaaa
No to ja jadę ze swoją opowiastką:P Kiedyś leżymy sobie w łóżku ja i mój men, uprawiamy pieszczotki i te sprawy, zresztą same wiecie\o co biega:P nagle on pochyla się nade mną, ja patrzę w osłupieniu, a on ma coś nałożonego na penisa!! zaczęłam przeraźliwie wrzeszczeć:P a to był nanizany mój pierścionek zaręczynowy, który później zdjęłam ustami:P to było niezapomniane przeżycie:D teraz jak opowiadam o tym znajomym, to smieją się do rozpuku i chwalą oryginalność mego mężczyzny:P

Gość do iii....
12:53 nie nie wiemy o co biega;) o nie ja takich zareczyn nie chce!:P naprawde takie romantycznie a nie takie..

Gość było tak ....
z yą mamcią to już lekka przesada ,myślałam,że jesteś młodsza ale jak napisałaś ile masz lat to od razu nasunęło mi się na myśl,że mamusia rządzi twoim życiem.przesrane!!!:( moje zaręczyny były zwyczajne, chłopak wymyślił sobie,że zrobi to podczas kolacji wigilijnej(kupił kwiaty dla mnie i mojej mamy) było to u moich rodziców. Ale z jego planów nic nie wyszło ,gdyż jestem nieśmiała i nie chciałam widowiska przy całej rodzince a do tego nie lubię robić rzeczy na pokaz. więc poszliśmy do mojego pokoju tam uklęknął i powiedział mi tak cudowne rzeczy ,że naprawdę poczułam się cudownie. I dla mnie tak było ,nie liczy się miejsce ,zrobienie czegoś na pokaz tylko dlatego ,że inni tak robią.

Gość julinka
u mnie bylo tak, ze ja dalam juz do zrozumienia duzo, duzo wczesniej. no bo juz od dzicka firnaki na glowy. marzylam wiecie o tej najpiekniejszej chwili w zyciu kobiety. spotykalismy sie juz dwa tygodnie a on jakby sie zacial - nic o slubie. pozniej sie okazalo, ze wszystko dokladnie planowal,, ale ja sie przerazilam i zazelam naciskac. w koncu mialam JUZ 22 lata i wieceie- zegar tyka. ubralam sie w suknie z sylwestra, zlote kolczyki i od mamy pozyczylam taki diadem- zloty z peerelkami i branzoloetke. zlota z czyms innym, nie wiem czym. on jusz mial ten pierscionek - zloty. dal mi jedna roze, przykleknol na jedno kolano i sie oswiadczyl teraz mieszkamy razem w bolu i jeogo rodzicow i troche sie klocimy ale zawsze to muj nazeczony nie chlopak wiec moga mehac kolerzankoa przed nosem piersionkiem no i slub - zaloze wkrutce caly topik o sukniach i birzóterii, i butach i ten pasek w stupce - co to odmieza czas radze wam dziewczyny - byc nazeczonom jest to duma, bez tego nie warto sie spotykac

Gość kto to kici
więcej prowokacyjek! umarłam :D

Gość buhahaha
julinka, ten zegar odmierzający czas działania twojego mózgu dobiega już chyba do kresu:D:D:D

Gość człowieku nade mną
julinka :D

Gość rokasnna iwietta
Moj narzyczony byl bardzo mily i dobry. I mial juz pierscionek, bo poprzednia jego dziewczyna mu odeslala, kiedy nie mogla wytrzymac, ze troche pil i ja uderzyl. Ja wiedzialam, ze mnie nigdy nie uderzy no i ten pierscionek byl taki ladny, ze jak ona mu przyniosla go z awantura do tego spozywczego, gdzie ja pracuje to powiedzialam, ze docenic niczego nie umie i ze ja to bym ta taki pierscionek te wszystkie towary oddala. Tyle, ze nie moglam bo to nie moj spozywczy jest. No i tego samego dnia, ten moj Michal, pszyszedl do sklepu jakis tajemniczy i doswietny jak juz prace konczylam. I mowi mi -Rokasan zapraszm cie na restauracyje na kolacje. J mowilam, ze parufki juz kupilam ze sklepu takie swierzótkie i zeby sie nie wykosztowal. I nic sie nie skaplam zem, nawet biedaka doprowadzilam do takiego szalu, no ale sie nie dziwie bo on mi chcila niespodzianke sprawic a ja tak niedomysla. Zniszczyl troche towaru w sklepie ale niewazne bo jakos udalo mi sie go przeprosilc. Poszlismy tam na restauracje na take dobrom zupe i ja prztrze a on - dal mi ten pierscionek. Wcale nic sie nie obrazil za ta awanture w sklepie. Teraz mam juz ten pierscionek na palcu, blyszczy sie na niebiesko jak moje lzy, ktore na niego leca Bo wiecie co dziewczyny - oni mi go do wiezienia zabrali bez wytlumaczenia. Przysiegal ze niewninny. Piekne listy pisze a ja jak klientow nie ma to dopisuje i czekam, czekam, czekam...

Gość aaaaaaaaaaab
"i ten pasek w stupce - co to odmieza czas" mistrzostwo swiata :D:D

Gość julinka
nie wiem, o co chodzi? czy sie namiewacie :( widzialam, ze inni maja paski co im muwiom ile jszcze czeba czekac przeciesz ja nie moge codziennie kogos o to pytac a jak tam, w tym pasku pracuje pan z kalkulertorem? jak oni to robiom? czy to mozna wiezyc takiemu paskowi, czy nie bedzie tak, ze mi on zle poda i ja sie wyszykuje za puzno o jeden dzien jak myslicie dziewczyny? pomurzcie jak pomysle, ze bym miala pszyjsc na slub puzniej o dzien to hce mi sie wyc

Gość julinka
aha - a ile za ten pasek czeba placic? bo jak tak do 70 zlotyh to ja najwyrzej bym wójka Zdenka nie zaprosila na slób i z tond byl miala ale jak wiencej to jusz nie wiem

Gość julinka
nikt nie powiedzial ale niszkodzi jusz zamowilam u pana jedengo taki pasek w stupce zapalcilam 150 zloty za caly slóp i tylko 50 doplace za cionrze mysle ze ciodka ta od wojka Stefka, tez bendzie mósiala zostac w domu przez was- jesli tu mozna bylo taniej dzienkuje

Gość elle24
julinka fuck!poprawiłas mi humor!!!!!!

Gość julinka zajebista
jestes, ale sie usmialam:D