Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem kim jestes

nie jestem typowa kobieta-gadula

Polecane posty

czy mam szanse na fajnego faceta?:O

Gość a co ma gadulstwo do bycia
kobieta?:O

Gość badaniaa
raczej; moj sie wkurza bo gadam duzo i mowi milcz kobieto co chwila :/

Gość aaaassssdd
pewnie jeszcze wiekszą;) wazne zeby byc soba:)

Gość aaaassssdd
aa ja tez nie jestem gadula ale przy moim facecie to calkiem co innego:D beidaczek:D

Gość badaniaa
ja paplam duzo i wszystkich szlag trafia i kiedys mi towarzystwo o tym powiedzialo to sie obrazilam i zamknelam na amen ; pozniej mnie blagali zebym znowu zaczela pieprzyc glupoty bo nie jestem soba:P

ja jakos dotychczas spotykalam siez opinimia, ze za malo mowiewynikalo to z tego, ze przy nowych osobach jesem na poczatku troche niesmiala i nie gadam bez przerwy.z kolezankami jest inaczej, wiadomo,w ogole lepiej sie dogaduje z dziewczynami, faceci to dla mnie inny swia a jeszcze fakt, z jestem na poczatku niesmiala odstrasza chyba facetow.stad moje pytanie.

paplajace duzo osoby sa bardziej lubiane ja lubie gadac ale bez przesady;p jeszcze oczywiscie zalezy kto co gada.co niekotre osoby gadajace bez konca sa nudne a inne rowniez gadajace bez konca sa ciekawe;)

Gość badaniaa
lubiene sa osoby symatyczne; niekoniecznie tak paplajace jak ja; niektorych szlag trafia na sam moj wiidok :P

Gość do iii....
jeszcze oczywiscie zalezy kto co gada.co niekotre osoby gadajace bez konca sa nudne a inne rowniez gadajace bez konca sa ciekawe -- otóz to:) Mojego mogłabym słuchac bez konca:P poza tym własnie poprzez rozmowe, famrazony mozna poznac osobe jej swiat, wartosci co ona uwaza za przyjazn, za lojalnosc, jak postrzega zwiazek, czym dla niej miłosc, Miłosc;) to jest pikneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zawsze mowiłam, ze rozmowa ubogaca:) ale chetnie bym sobie juz pogawedzila takprzy cofe:P a nie ciagle na kaffeterii:P 👄 pa