Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sama nie wiem kim jestes

nie jestem typowa kobieta-gadula

Polecane posty

czy mam szanse na fajnego faceta?:O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a co ma gadulstwo do bycia
kobieta?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 badaniaa
raczej; moj sie wkurza bo gadam duzo i mowi milcz kobieto co chwila :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaassssdd
pewnie jeszcze wieksz膮;) wazne zeby byc soba:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaassssdd
aa ja tez nie jestem gadula ale przy moim facecie to calkiem co innego:D beidaczek:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 badaniaa
ja paplam duzo i wszystkich szlag trafia i kiedys mi towarzystwo o tym powiedzialo to sie obrazilam i zamknelam na amen ; pozniej mnie blagali zebym znowu zaczela pieprzyc glupoty bo nie jestem soba:P

Udost臋pnij ten post

ja jakos dotychczas spotykalam siez opinimia, ze za malo mowiewynikalo to z tego, ze przy nowych osobach jesem na poczatku troche niesmiala i nie gadam bez przerwy.z kolezankami jest inaczej, wiadomo,w ogole lepiej sie dogaduje z dziewczynami, faceci to dla mnie inny swia a jeszcze fakt, z jestem na poczatku niesmiala odstrasza chyba facetow.stad moje pytanie.

Udost臋pnij ten post

paplajace duzo osoby sa bardziej lubiane ja lubie gadac ale bez przesady;p jeszcze oczywiscie zalezy kto co gada.co niekotre osoby gadajace bez konca sa nudne a inne rowniez gadajace bez konca sa ciekawe;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 badaniaa
lubiene sa osoby symatyczne; niekoniecznie tak paplajace jak ja; niektorych szlag trafia na sam moj wiidok :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do iii....
jeszcze oczywiscie zalezy kto co gada.co niekotre osoby gadajace bez konca sa nudne a inne rowniez gadajace bez konca sa ciekawe -- ot贸z to:) Mojego mog艂abym s艂uchac bez konca:P poza tym w艂asnie poprzez rozmowe, famrazony mozna poznac osobe jej swiat, wartosci co ona uwaza za przyjazn, za lojalnosc, jak postrzega zwiazek, czym dla niej mi艂osc, Mi艂osc;) to jest pikneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zawsze mowi艂am, ze rozmowa ubogaca:) ale chetnie bym sobie juz pogawedzila takprzy cofe:P a nie ciagle na kaffeterii:P 馃憚 pa

Udost臋pnij ten post