Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaNieprzebojowa

czy mozna byc przebojowym na siłe ?

Polecane posty

i pewnym siebie ?

Gość 0010101010100101
raczej nie bo z takiego chcenia na siłe to mozna sie jedynie wygłupić:o wyjdzie nienaturalnie i żałośnie... nie wszyscy musza być przebojowi, wiele osób nawet nie lubi takich "przebojowych"

Gość kkkjjj
Mozna :D Przez 5 min , nastepnie sie wystraszysz i koniec przebojowosci . O ile mozna nabyc pewnosci siebie , o tyle przebojowość to cecha charakteru , która widać już u dzieci w piaskownicy ( lub nie widać ;) )

to nie mam szans na zycie zwodowe bogate :(

kulaj i greca 🖐️ :)

Gość kkkjjj
Bez przesady , nie w kazdej dobrej pracy potrzeba przebojowości . Pusty przebojowy palant działa i jeszcze szybciej odpada - swietnie sie sprawdza jako akwizytor . Inna sprawa ,że przebojowośc zwyczajnie sie przydaje ,zeby ta dobra prace znaleźć i tu moze warto sie spiac własnie przez te 5 min ;)

Gość swiety mikolaj juz tuz tuz
wystarczy obejrzec Big Brothera 4.1 I masz cala mase przykladow przebojowosci na sile :O zalosc

Gość tak sobie mysle i mysle
Mam ten sam problem. U mnie to wynika z wrodzonej niesmialosci. Jako dziecko balam sie nawet podejsc do dzieci w piaskownicy. Ale zaczelam sie zmuszac do pewnych rzeczy, do wychodzenia do ludzi, do zaczynania rozmowy z nieznajomymi, do walczenia o swoje, do aktywnego szukania pracy i robienia wrazenia kogos, kto wie czego chce i dazy prosto do celu. Po latach to wchodzi w krew i juz samo sie kreci, znajomi maja mnie za kogos - moze nie tyle przebojowego, ale otwartego, towarzyskiego i zaradnego zyciowo. Jak czegos naprawde chce, to potrafie sie sprezyc i to osiagnac. Tylko czasem tak jakos mnie nachodzi, ze mialabym ochote zamknac sie w domu i nie wychodzic przez tydzien, ale potem przechodzi. Nie jest latwo, ale otwartosci i przebojowosci mozna sie nauczyc, jak jezykow obcych albo jak aktor swojej roli.

@ kkkjjj przebojowości może nie ale nie widziałem oferty bez wymagań w stylu \"komunikatywność, umiejętność pracy w zespole\" :O \"wysokie zdolności interpersonalne\" :O i inne podobne kwiatki czym więcej przeglądam ofert tym bardziej mnie to dobija Widziałem nawet ofertę pracy dla \"nocnego stróża\" wymagającej \"wysokiej komunikatywności, zdolności interpersonalnych itd...\" :D oni to z jednego szablonu piszą?