Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambinek

RIGEVIDON a Tycie!

Polecane posty

Gość bambinek

Mam 24 lata jutro wykupie te tabletki- to bedzie moje pierwsze opakowanie tych tabsow... Wczesniej bralam Yasmin ale zle sie czulam... Slyszalam ze Rigevidon jest stary ale wybralam je ze wzgledu na cene.... Czy duzo jest kobiet ktore po nim tyly i w jakim przedziale wiekowym mozna ja brac???

Gość bambinek
No zalezy co Twoj gin mial na mysi dojrzalsze.. 20-tki czy 30tki czy jeszcze starsze

no tak racja..on mowil ze przepisuje je dla kobiet ktore juz rodzily bo maja duzo hormonow i nie daje ich mlodym dziewczynom...teraz przepisal mi cilest.

Gość bambinek
a slyszalam ze cilest to tez duzo hormonow:( A po drugie jak ktos ma 30 lat i nie rodzil to nie mzoe brac "R" Ja sie fatalnie czulam po Yasmin mdlilo mnie i mialam straszne bole glowy, w sumie moge zaryzykowac ten R - po jednym opakowaniu bede wiedziec mniej wiecej co i jak.. co o tym myslicie???

ja na poczatku sdie dobrze czulam dopiero po kilku mies beznadziejnie:(cilest ma tyle hormonow co yasminelle bo moj gin chcial mi to przepisac ale ze wzgledu na cene dal mi cilest.a yasminelle ma najmniej hormonow

Gość bambinek
Moze sa jeszcze jakies dziewczyny ktoe to braly???.. Naczytalam sie roznych opinii ze mozna zglupiec :(

bambinek ale na kazda dziewczyne inaczej dzialaja..moze akurat ty bedziesz sie dobrze czula po tym:)musisz sprobowac:)

Gość ja je biore
;) biore juz od ponad 8 miesiecy...dokładnie nie wiem ile ;) czuje sie bardzo dobrze a wczesniej brałam nowynette i regulon ale bardzo przy nich plamiłam i zle sie czułam. Fakt Rigevidon ma duzo hormonów ale u mnie w organizmie było ich za mało dlatego gin przepisała mi je, są "starsze" ale za to takie wyważone...niby dla tych co juz rodziły a ja mam 24 lata i jeszcze nie rodziłam ale przy mojej małej dawce hormonów one są bardzo dobre. Okres mam wyraznie mniejszy, nie tyje jak na razie ;)

Gość Bambinek
To jednak sie na nie skusze :) najwyzej odstawie :) za Yasmin bolilam jak za zboze a byly dla mnie nieodpowiednie :)

Gość ja je biore
tez mi chciała dac Yasmin ale to dla mnie za drogo a tak na recepte kupuje Rigevidon za chyba 6,50 i dobrze sie czuje i nic mi nie jest ;) ale kazda inaczej reaguje na rózne tabletki , to co dla mnie dobre nie musi byc dobre dla kogos innego

na poczatku rzeczywiscie byly dobre:)biore je od 2 lat okres trwa najdluzej 4 dni.na pocaatku brzuch mnie nie bolal ale znowu zaczal:(doszlo spadek libido suchosc pochwy:(

Gość KYTI
mam 32 lata Rigevidon biorę od 9 miesięcy nic nie przytyłam czuję się na nim swietnie .

Gość maslanka natural
ja schudlam po Regivedonie 5 kg i mi zmienil na microgynon21 . niby taki sam sklad a przytylam , sama tego nie pojmuje

Gość gość
Biore rigevidon od 4 lat i niestety utylo mi sie ponad 10 kilo bedac na dietach i tak ciagle puchlam, biegalam chodze 2, 3razy w tygodniu na aerobic i ani grama mniej tylko waga idzie w gore. We wtorek.mam wizyte u gin. i chce aby zmienil mi na inne

Gość gość
Skończyłam drugie opakowanie i przytyłam 3,5 kg :( po pierwszym puchłam, nie mogłam założyć obrączki, mrowiły mnie wtedy palce, dodam, że od wielu lat miałam tę samą wagę, odkąd zaczęłam brac te tabletki waga idzie w górę:(