Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka1990

ból

Polecane posty

Gość Anulka1990

Hej. Mam prawie 18 lat.Jak byłam malutka to mialam problemy z gardłem. Później się uspokoiło a teraz znów choruje. Byłam u laryngologa. Dał wybór: albo leczenie albo wyciecie trzeciego migdała. Che narazie go leczyc ale coraz czesciej zastanawiam sie nad wycieciem.... jak to wogóle wygląda. tylko szczerze. Wole najgorszą prawdę niz klamstwo;/ i

Gość to nic ......
wielkiego,zwykly zabieg.Wychodzisz na drugi dzien do domu a potem przez tydzien masz plynna diete i malo wysilku.To robia malym dzieciom:)

Gość to nic ......
leczenie dajw krotkotrwaly efekt.Jesli ci sie nie wchlonal w okresie dojrzewania to wycinaj bo bedziesz ciagle chorowala.

Gość to nic ......
a zapomnialam ci dodac ze do wyciecia sa potworne kolejki w szpitalach zapisz sie i na razie lecz

Gość ktos...--
mialam usuniety migdalek kilka lat temu,nigdy w zyciu bym tego nie powtorzyla,najgorszemu wrogowi tego nie zycze,znieczulenia zero,wsadzili jakis przyrzad do buzi i wyrwali.Koszmar.Moze teraz metoda wyciecia migdalka sie zmienila na korzysc dla pacjeta ale ja przezywalam pieklo

Gość hania_30
ja slyszalam od lekarza ze wycinanie migdalow wcale nie jest takie korzystne, bo po wycieciu duzo latwiej o rozne infekcje gardla. to mowil mi jeden z lekarzy.

Gość minikakk
moj bar mial miec wycinany i nie zgodzil sie kiedy mial 16 lat, dzis ma 19 i co pare mies pojawia mu sie infekcja i bierze mase lekow, o bolu i migdalach na cale gardlo nie wspomne :-/ dopiero teraz zdecydowal sie na usuniecie, zobaczymy jak to bedzie osobiscie radze usunac , po co masz sie meczyc pozniej co jakis czas ...