Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asan66

kto z was oddawał krew?

Polecane posty

Ja,też dla konkretnej osoby i w każdej chwili powtórzyłabym to samo gdyby była taka potrzeba.

Gość oddaje regularnie
no moze nie etraz bo z przyczyn nezaleznych musze odczekac pol roku 😭

Gość asan66
ale glupki z was. ja tylko mocz codziennie oddaje honorowo. krwi nigdy absolutnie. niech mi zaplaca to im troche upuszcze.

Gość oddaje regularnie
niedlugo nie ebdzie czego kupic 😭 tyle dobrego, ze podobno niedlugo w kazdej krwi bedziemy uzyskiwac "0" :) tzn juz mozna, ale jeszcze zanim to bedzie u ans praktykowane....

Gość ktos...--
ja nigdy nie oddawalam krwi,chociaz zawsze to bylo moim marzeniem,a nie oddaje bo za malo waze;-)ale to jest fajna sprawa i ta duma ze komus uratowalo sie zycie...p[ozdrawiam honorowych dawcow krwi

Gość sosnowa igielka
ja co 2 lata,ale na badania okresowe.Raz mi chcieli przetoczyc,ale nie zgodzilam sie...

Gość terravitka
ja oddałam raz w liceum i to był mój ostatni raz, bardzo źle się poczułam w trakcie (miała mi ściągnąć 200ml a zapełniła cały worek 450 ml) i prosiłam o wyjęcie mi tej igły, pielegniarka powiedziała, że za chwilę (czekała az się napełni) a ja pochwili zemdlałam, nie pamietam co było dalej. Mama poszłą ze mną do lekarza, a pani doktor nakrzyczała na mnie i powiedziała, że młode dziewczyny nie powinny oddawac krwi, bo ona jest im potrzebna (zwłaszcza tym, które jeszcze nie rodziły). Jednak nie mam złych wspomnień z tego, mimo, że jeszcze przez 2 tyg. musiałam brac jakies tabletki witaminowe, żelazo itd.