Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gładka myszka

jak się wydepilować?

Polecane posty

Gość gładka myszka

pytanie jak w temacie:D do tej pory depilowałam bikini całkowicie na gładko (czyli wszystko) teraz chcę zostawić krótko przystrzyżony trójkąt (mój facet twierdzi że podoba mu się takie delikatne futerko a i dla mnie to będzie wygodniejsze) no i mam pytanie: chcę wydepilować to co po bokach i na pachwinach - to oczywiste ale czy depilować wargi większe? czy tam zostawić krótkie włoski? czy też je wydepilować i zostawić tylko włoski na górze (na wzgórku)? czy to wygląda normalnie czy dziwnie (nigdy tak nie robiłam) jak robicie panie i jak wam się podoba panowie?

Gość gładka myszka
ej no pomóżcie...

Gość dążę do perfekcji
wydepiluj wszystko a trochę włosków zostaw tylko na wzgórku łonowym. To co ma być gładziutkie - będzie, a to co podoba się Twojemu facetowi - będzie ozdobą nie przeszkajacą i w higienie i w pieszczotach ;)

Gość gładka myszka
dzięki - tak planowałam tylko się martwiłam czy to wygląda naturalnie (takie przejście od gładkich warg do włosków na wzgórku)

Gość dążę do perfekcji
naturalnie wygląda tylko pełne owłosienie ;) :D ten sposób ma intrygować i nie tylko ;)

Gość gładka myszka
no dobra - zostawię tylko na wzgórku i zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Gość gładka myszka
aha a jak myślicie jaka długość włosków będzie ok? żeby nie wyglądały na odrosty ani na krzaki? 5 mm??

Gość mnie
ok. cm zostaw maxymalnie gole wszystko, zostawiam tylko pasek ok. 1 cm i mysle że jest ok ;) Dziewczyny! robicie sobiejakieś wzorki?? jeśli tak to jakie???

Gość gładka myszka
co do wzorków- mnie się to osoviście nie podoba chyba że pasek ja zostawię wzgórek bez tych okropnych boków to będzie chyba wygodniejsze niż golenie całości - bo odrosty na wzgórku (już na nastęopny dzień) wyglądają u mnei strasznie

Gość gładka myszka
dobre z tym kurczakiem - - chyba nie muszę tłumaczyć że to podszyw???

Gość gładka myszka
dobra dzięki za rady - uciekam już (tak więc jakiekolwiek posty o znęcaniu się nad zwięrzetami łącznie z ich wykorzystywaniem seksualnym nie będą moje)