Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcieprtoszee

dla znajacych sie zdiewczyn pomozcie czy musze przyjac 2 tab?biegunka heelp

Polecane posty

Gość pomozzzcieprtoszee

o godz 20 wzielam tabletke o 21:20 dosc mocno mnie przeczyscilo ale tylko raz, kochalam sie dzis z chlopakiem co ma teraz zrobic?? zabezpieczac sie dod 7 dni?? pomozcie proszee

Gość pomozzzcieprtoszee
??

Gość pomozzzcieprtoszee
dziewczyny bardzo prosze o jakas rade 1 raz mi sie to zdarzylo i nie wiem co robic?? :(:(:(

Gość pomozzzcieprtoszee
????

weź teraz drugą pigułkę i jesli ta wchłonie sie bez problemu to antykoncepcja bedzie zachowana

Gość pomozzzcieprtoszee
a moge nie brac i zabezpieczac sie 7 dni ?? konkretnie chodzi mi o to czy ten dzisiejzy seks moze dac mi ciaze :( czy jestem zabezpieczona

jak weźmiesz drugą pigułke to bedzie ok, jak nie to bedzie równoznaczne z jej zapomnieniem a skoro sie dzis kochałas to moze byc niebezpiecznie. bierz drugą pigułke, opakowanie skonczysz po prostu dzien wcześniej.

Gość pomozzzcieprtoszee
kurcze dziekuje mam nadzieje ze tak mozna bo 1 raz mi sie zdarzylo :( nigdy nie bralam 2 naraz

Gość pomozzzcieprtoszee
no juz zjadlam tabletke, myslisz ze sie nie wchlonela?? no ale na wszelki wypadek wzielam bo bym nie spala po nocach mialam jednorazowa biegunke ale dosc silna i bardzo ostry bol brzucha ;/ pozdrawiam i dziekuje bo nie spotkalam sie z tym jeszcze i potrzebowalam pomocy

Gość pomozzzcieprtoszee
moniak a moge cie jescez prosic o odp?? mam skonczyc to 1 cale opakowanie tak?? i dalej wszystko kontynuowac tzn 7 dni przerwy potem tabletka tylko juz w innym dniu?? czy wszystko bedzie zachowane?? bo tylko 20 dni bede przyjmowala te tabletki w tym wypadku?? czy mam wziac 1 z opakowania nastepnego?? :(:(:(:

bedziesz przyjmowała 20 dni, potem przerwa i nowe opakowanie po 7 dniach, dzien wczesniej niz zwykle. bedzie ok, wiele razy mialam taka sytuacje

Gość pomozzzcieprtoszee
dziekuje Ci bardzo :) tak bardzo sie balam :) zycze milego dnia :)