Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justysia justa

Po co wy się odchudzacie??

Polecane posty

hmm ja jestem w pełni normalną kobietką chociaż zazdrośnice mi zawsze docinały że ponoć jestem gruba. A ja jestem poprostu normalna.

Gość Ann Lo
Bo jesteśmy za grube? Chyba z tego powodu ludzie sie odchudzaja. :-P

Gość tikutiku
dobrze ze myslisz dobrze o sobie ale nie wszytskim musisz sie podobac :P i nie przesadzaj tak z tym, bezguscie :o

to jest normalne że jak człowiek siądzie to skóra na brzuchu mu się fałduje ale to inaczej wygląda jak fałdują się zwały tłuszczu jak harmonijka ... to wygląda obleśnie i pracujemy nad tym ....

22:37 Justysia justa oblicz se lepiej poziom tkanki mózgowej http://www.fotka.pl/profil/justagwiazda1/ moja foteczka. pięknie:*:* POZDRO DLA ZAZDROśNIKóW!!!!! tak niemiło odpowiedziałaś do koleżanki a jak na typ topiku ktoś napisał o Twoim mózgu od razu reakcja była typu : co Arya brzydalu coś ci nie pasi? czyli co ... Ty możesz dla ludzi być niemiła a ludzie dla Ciebie muszą być miluccy???

nie zamierzam dalej ciągnąć tego tematu ... odności tego czy jesteś miła czy nie miła ... BTW. To że Tobie jest z wagą którą ważysz nie znaczy że ludziom ma być dobrze ze swoją wagą!!

Gość sadełko Ci wystaje
sadełko Ci wystaje na jednym ze zdjęć ... to nie jest estetyczny widok!!

Gość no ale o brzuchu
no ale o brzuchu juz tego nie powiesz, bo jest zwyczajnie tlusty twoj biust wyglada na maly, bo zlewa sie z tym walkiem, ktory pod nim masz... generalnie taki klocek z ciebie dobrze jesli ci dobrze ze soba, bo na co komu kompleksy, ale nie myl normalnosci z nadwaga (o ile to nie 1szy stopien otylosci u ciebie) i szczerosci z chamstwem.... mimo wszystko milego tygodnia w szkole!

Gość nie masz wałków haha
hmm ... dla mnie apatyczne ciałko to przede wszystkim płaski , umięśniony bez grama tłuszczu brzuch którego Ty nie posiadasz

a patrzyłaś na siebie w lustrze jak siadasz ?? chyba nie. pozostawię cię w tej błogiej, głupiej i sztucznej nieświadomości. cieszę się że tak jak ty nie wyglądam. od jutra więcej ćwiczę by wizja twojego wyglądu mnie przeraża :) udawaj kozaka,udawaj. daleko na tym nie zajedziesz ... kochanie :) 🖐️

robaczek41 - ja od jutra też więcej ćwicze ... hula hop na maxa i cardio i około 300 brzuszków :)

odchudzamy się bo mamy realne podejście do życia i zamiast wmawiać sobie że grube jest piękne potrafimy coś z tym zrobić. Ale czego tu oczekiwać po osobie, dla której idolem jest Doda i która cytuję "ma swoje wyj*bane fazy, ktore wkurzaja.. Chociaz powiem Wam szczerze, ze smiech to ona ma wyj*bany..." Zmądrzej dziecko, bo jak tak dalej pójdzie to nawet giertychowa amnestia ci nie pomoże:P