Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaa123

czy to zdrada ???

Polecane posty

Gość zagubionaaa123

Co o tym myślicie ? Trzy lata temu podejrzewałam męza że kręci z jedna babką. Z jego i jej zachowania tak wyglądało. Sms-y, sygnały to tak między innymi. Kiedy chcialam zobaczyć biling męża, zniszczył go i wydal dyspozycję żeby mu już nie przysyłali. Twierdził że nie ma nic do ukrycia, ze to moje wymysły. Okazało się że mial ją wpisaną w telefonie pod męskim imieniem. Kiedy powiedziałam ze albo ja albo kontakty z nią był oburzony że go podejrzewam, ze to tylko koleżanka. Powiedział że się z nią juz nie będzie kontaktował. Teraz po trzech latach przypadkiem dowiedziałam się do niej dzwonił. Zapytałam po co. Zaprzeczył ze w ogóle to miało miejsce. A ja wiem na pewno ze dzwonił. Co o tym myśleć ? Nie wierzę mu juz. Udowodniłam mu ze dzwonił. A on nadal zaprzecza. Teraz nie wierzę już w nic co mówił kiedyś. Wtedy nie mialam dowodów czarno na białym ale czułam ze jest coś nie tak, teraz tez czułam ale dodatkowo mogłam mu to udowodnić. Uwierzylibyście na moim miejscu takiemu człowiekowi ? Czuję że przegrałam życie...

Gość facet ma romans
na boku co tu jeszcze pisać

Gość a moze tylko
sobie flirtuje ?

Gość to jest romans

Gość zagubionaaa123
czyli kaplica.... ona pracuje teraz za granica, przyjeżdza co jakis czas.... własnie niedawno była bo ją widzialam. A potem ten telefon. Pamięta jej numer..... po trzech latach... Kiedy niby go nie używał... Ja sobie swojego własnego poprzedniego z przed trzech lat nie pamiętam....

Gość prontolla
faceci kłamią zawsze, nawet kiedy im dowód przedstawicie, wyprą sie.. jesli go kochasz to walcz.. najpierw oczywiście porozmawiaj, szczerze.. powiedz co czujesz i, ze Cię to boli.. w sumie masz 2 rozwiązania, 1 to mozesz mu zagrozić, ze odejdziesz, a 2 to pokaż mu jak to jest, kiedy jest ktoś trzeci.. poszukaj sobie kogoś (czyt. faceta) i piszcie smsy, dzwońcie..spraw żeby Twój mąż był zazdrosny..

Złapałaś za rękę, on krzyczy, że to nie jego ręka. Czy masz jakiekolwiek wątpliwości co do sytuacji? Wybaczać i wlaczyć można, jak jest jakaś skrucha z drugiej strony...

Gość zagubionaaa123
prontolla, ja tak właśnie zrobiłam rok temu. Chciałam żeby poczuł jak to jest. I wiesz co ? Powiedział że zniszczyłam nasze małżeństwo, że go zdradziłam........ do dziś mi wypomina.... tylko że ja dawno przestałam to robić i załowałam że w ogóle zaczełam bo teraz jest zazdrosny o byle głupstwo ( a nie ma zupełnie powodu ) Nawet nie wiem czy mi jeszcze na nim zależy.... ile można walczyć ? Zmotorryzowana - skruchy nie ma żadnej z jego strony. Przeciwnie - atakuje, obraża, krzyczy. Czuję się jak zaszczuty pies...

Gość noooooooooo jasne

Gość zagubionaaa123
czy jacyś faceci mogliby się tez wypowiedzieć na ten temat ? Chciałabym wiedzieć czy kobieta wpisana w tel. pod meskim imieniem może byc tylko koleżanką ? Kiedy inne koleżanki ma się normalnie po imieniu wpisane ?

Gość Jasne jak słońce...
raaaany ale Ty naiwna jesteś wszyscy mówia że Cię zdrdza a Ty wciąz nie wierzysz. Po co o niby miałby niszczyć kiedyś biling? Dlaczego wpisywałby pod męskiem imieniem? Przecież to jasne jak słońce

nie wiadomo, czy to zdrada, czy po prostu byla go zamęcza a on nie ma jaj zeby ją splawic (albo chęci) i nie mowi Ci bo wie, ze bys sie wsciekła.. ale jest spore prawdopodobienstwo, ze cos kombinuje

Gość kllklklklkl
kobieta wpisana pod męskim imieniem to na pewno nie jest tylko koleżanka, zwłaszcza jesli inne koleżanki wpisał pod prawdziwym imieniem. nie wierz w jego wykrety

Gość jakby go
byla zameczala to by o tym powiedzial jakby nie mial nic na sumieniu

Gość moze jeszcze ktoś coś napisze

Gość rozczaruję Cię
ale mój mąż miała także zapisaną swoją kochankę (wieloletnią!!!!) pod męskim imieniem Nie łudź się... Po co miałby tak kamuflować zwykłą koleżankę????

Gość współczuję
masz pecha i faceta debila skoro wiesz i masz dowody na to ze Cię oszukuje a on ciagle ze niewinny to sory robi z Ciebie kretynkę a dodatkowo pokazuje swoją głupotę...na Twoim miejscu zaczęłabym traktowac faceta jak powietrze