Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhsssskk

jak ważna jest dziewczyna dla chłopaka?

Polecane posty

Gość hhhhhhsssskk

Mam chłopaka i rożnimy się w spojżeniu na nasz związek. Wydaje mi się,nie czuję tego że jestem dla niego kimś szczególnym. Zaprosił mnie na wesele na którym nie znałam ludzi ,moim zdaniem powinien sie mną zająć a on wolał bawić sie ze znajomymi (wkoncu po to jest wesele --tak mi tłumaczył--aby sie bawic, wszystcy bawia sie tu ze wszystkimi i ze sama powinnam zadbac o towarzysto i rozmowe) Nawet grozba zerwania nie jest dla niego argumentem aby pojsc do dentysty (wiem ze zastosowalam szantaz..ale slowa same sie potoczyly w miare jak nawawialam go na wizyte i nic nie skutkowalo---kiedys tam pojdzie ale sam nie wie kiedy--tyle powiedzial oraz ze sie bardzo boi)Czy dentysta jest az tak straszny?? Mialam wrazenie ze nie ma swojego zdania na nasz zwiazek...jak zarwac to oczywiscie---ja decyduje jakby on nie mial nic do powiedzenia. jak pan mlody prosil go na poprawiny osobiscie,z powodu doswiadczen dnia poprzedniego nie chcialam z nim isc,poszedl sam i ok tylko ze przekazal mi fajny zart od pana mlodego na moj temat---"jak ona nie chce isc to za włosy i ją --jak w dobie jakskiniowcow" i z tego co wiem to Moj tylko sie posmial i nic nie zareagowal.... Czy tak duzo wymagam...

Gość hhhhhhsssskk
wpadlam na pomysl aby zaproponowac mu dentyste po narkoza....