Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm

Powiedzcie ktore najczesciej Wam sie przydarza?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
"Gówno artysty to znane dzieło włoskiego artysty Piero Manzoni, której inspiracją były prace Marcel Duchampa. W maju 1961 roku, Manzoni zapakował swoje własne odchody do 90 ponumerowanych puszek. Każda zawierała po 30 gramów ekskrementów i była opatrzona etykietą z nazwą Gówno artysty (w języku włoskim, angielskim, francuskim i niemieckim). Manzoni sprzedał je za cenę ich wagi w złocie. Ich obecną wartość można wycenić na ok. 30,500 € (25,000 – 35,000 $ lub 120,000 zł). Po pewnym czasie, w wyniku wewnętrznego ciśnienia i postępującej korozji metalu, część puszek eksplodowała lub zaczęła cieknąć."

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
jak widac gowno jest obecne rowniez i w sztuce

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
miejski slownik slangu i mowy potoczystej: haslo: gowno "1. Sraka, odchody. 2. Nic. 3. Niefortunna sytuacja. 1. - Bóg chciał, żeby z nieba spadało tylko ptasie gówno 2. - Gówno widzę [= nic nie widzę] - Gówno cię to obchodzi! [= nie interesuj się] 3. - Wdepnęliśmy w niezłe gówno [= mamy kłopoty]"

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Juhas widzi bacę prowadzącego duże stado owiec. - Dokąd je prowadzicie? - Do domu. Będę je hodował. - Przecie nie macie obory, ani zagrody! Gdzie bedzięcie je trzymać? - W mojej izbie. - Toż to straszny smród. - Coż, będą się musiały przyzwyczaić. i poezja: Klocku mój wspaniały, Klocku mój brązowy, gdybyś nie był w kiszce, świat byłby beżowy. Gdy tak rano patrzę, jak Cie zasadziłem, myślę sobie cicho, "chyba przesadziłem". Codzień jesteś większy, bardziej kolorowy, niepowstydziłyby się Ciebie, najznakomitsze rowy. A Ty wychodzisz właśnie tu z mojego, dziękuję Ci więc za to, moj najlepszy kolego.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
ostatni dowcip na dzisiaj: Spotykaja się dwa bąki w dupie: 1: Musimy się pożegnać, jutro wyjeżdżam... 2: No to cześc!... Następnego dnia wieczorem znowu się spotykają w tej samej dupie. 2: No i co?... Miałeś wyjechać... 1: Tak, ale nie zdążyłem na tego stolca o trzynastej...