Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm

Powiedzcie ktore najczesciej Wam sie przydarza?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmm

Gówno Duch - czujesz, że gówno wyszło, ale nie ma go w kiblu Gówno Czyste - czujesz, że gówno wyszło, widzisz je w kiblu, ale nie zostawia śladów na papierze toaletowym Gówno Mokre - podcierasz się 50 razy, ale wciąż czujesz, że trzeba jeszcze raz, więc musisz włożyć trochę papieru do gaci, żeby się nie pobrudziły Druga Fala - kiedy się wysrasz i podciągasz spodnie, zdajesz sobie sprawę, że musisz się jeszcze wy srać Gówno Pękająca Żyła na Ciemieniu - ciśniesz tak mocno, że praktycznie dostajesz apopleksji Gówno Gigant - wysrywasz tyle, że tracisz 15 kg Gówno Kłoda - tak długie, że boisz się spłukać bez wcześniejszej fragmentacji za pomocą szczotki do kibla Gówno Gazowe - jest głośne i każdy w zasięgu słuchu śmieje się z Ciebie Gówno Kukurydza - jak sama nazwa wskazuje Gówno Jak Chciałbym Się Wysrać - kiedy chcesz się wysrać, ale wszystko, co możesz zrobić, usiąść na kiblu, cisnąc i pierdnąć kilka razy Gówno Naciąganie Kręgosłupa - takie bolesne, że powiedziałbyś, że wysrywasz kręgosłup Gówno Mokry Pośladek (Uderzenie Mocy) - wychodzi tak szybko, że spadając do wody ochlapuje Ci dupę Gówno Płynne - żółtobrązowa ciecz wystrzeliwuje z dupy i opryskuje całą muszlę Gówno Meksykańskie Żarcie - tak śmierdzi, że trzeba wietrzyć Gówno Wysokiej Klasy - nie śmierdzi Gówno Spławik - kiedy jesteś w kiblu publicznym i czeka w kolejce dwóch ludzi, srasz, spuszczasz dwa razy, ale kilka kulek wielkości piłeczek golfowych pływa nadal po powierzchni wody Gówno Zasadzka - nigdy nie zdarza się w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdnięcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie kończy się zabrudzeniem gaci i do końca dnia chodzisz ze skrzyżowanymi nogami Gówno Pijackie (Kac kupka) - następuje rankiem po pijackiej nocy. Najbardziej zauważalne są znaki ześlizgiwania się na dnie muszli Gówno Szampańskie - masz takie zatwardzenie, że kiedy korek się odblokuje, z dupy wypływa gazowana ciecz Gówno Przylgnięte - kiedy chcesz się podetrzeć, ono czeka na brzegu dupy Gówno Artyleryjskie - gdy srasz dalej niż widzisz Gówno Wybuch - poprzedzone pierdnięciem tak okropnym, że po wysraniu się sprawdzasz, czy na muszli nie ma spękań Gówno Zabawa w Chowanego - wychodzi do połowy, wraca, wychodzi, wraca... Gówno Królicze - wychodzi w zgrabnych, okrągłych porcjach (duże ilości). Właściwie nigdy się nie kończy, ale człowiek sam przestaje srać z nudów. Gówno Pochodnia - gówno, które tak pali dupę, że przysiągłbyś, że jest łatwopalne (zazwyczaj zdarza się rankiem po zjedzeniu dzień wcześniej WIELKIEJ ilości ostrego żarcia) Gówno Dualnej Gęstości - jedna część gówna jest ciekła, podczas gdy druga jest ciałem stałym Gówno Betonowe - gówno, które zostawiasz po 2 tygodniach nie chodzenia do kibla Gówno Chirurgiczne - następuje po Gównie Betonowym - musisz iść do chirurga, ponieważ dupa jest rozdarta.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Czy ktos podzieli sie ze mna swoja tajemnica?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
jest tu ktos kto sie nie wstydzi????

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a mi ciebie... wstydzisz sie przyznac, a kazdy to robi

ja wiem jakie chciałabym żeby mi się najczęściej przydażało drogi kaprofagu :) jest to: ... Gówno Gigant :D

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
ja mam takie bardzo czesto..

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
P.S. nie jestem koprofagiem, koprofag to zwierze jedzace gowno, a ja sie nim nie zywie...

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
uwolnijcie wodze fantazji i odpowiedzcie mi na pytanie

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
zalujesz ze masz rzadko w majtkach? rozumiem..

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
nie ma za co.. jestem twoja bratnia dusza

Gość ide sie wysrac
heh.. ale sie uśmiałem przy czytaniu tego:)) mi sie zdażyły juz wszystkie takie przpadki.Szczerze!:) najgorsze jest gówno zasadzka i ostatnio mialem płynne;/

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
no nareszcie jakas niekrepujaca sie osoba. Brawo!

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Gowno zasadzka przydarzylo mi sie podczas grypy jelitowej. coz to bylo za zaskoczenie..

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
drogi robaczku a jakie robisz na codzien? bo grypa zoladkowa nie przydarza ci sie za czesto/gesto?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
aaa gowno pijackie. no to niezly pijak musi z ciebie byc... pijackie nie jest jeszcze takie zle..

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Najgorsze jest moim zdaniem gowno zabawa w chowanego... normalnie krew mnie zalewa, kiedy ono jest juz prawie na zewnatrz, pozniej chwila nieuwagi i chowa sie z powrotem w srodku.. to takie denerwujace

na codzień to gówno zwykłe, szybkie, częste. minuta na kiblu i po wszystkim :) a tobie jakie się zdarza najczęściej autorze topiku??

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
mi sie najczesciej przydarza gowno wybuch... taka mala eksplozja i po wszystkim.. nastepuje uczucie wielkiej ulgi

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
gowno gigant jest bardzo korzystne... kto by pomyslal jedna krotka wizyta w toalecie i chudniesz kilka kilogramow... po kilku takich gigantach mozna zostac supermodelka..

Gość hahaahahahahahah
hahahahahaahahahahhaha zaaaaaaaaaaaaaajebiste :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
poradnik srania, czyli jak sie porzadnie wysrac: 1. oprzyj swoje stopy plasko na stabilnym podlozu 2. mocno wypnij swoje cztery litery zeby kakalo jak wyjsc mialo 3. dobrze sie skoncentruj (to bardzo istotny punkt) jesli nie umiesz sie skoncentowac to wez super IQ- wspomaga koncentracje a przy okazji pamiec i zdolnosc uczenia sie P.S. to nie byla reklama

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
gowno gazowe moze byc wykorzystane w Polsce do produkcji metanu--> warto wykorzystac ten pomysl zebysmy sie uniezaleznili od dostaw gazu od rosjan

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Idą sobie dwaj policjanci. Nagle jeden mowi: P1: Ej stary, co tam lezy na ulicy? Podchodza do tajemniczego obiektu. P2: To jest gówno. P1: Nie to nie jest gówno. Zeby rozwiac watpliwosci postanowili zbadac obiekt poprzez dotyk. P2: Tak, to z pewnością gówno. P1: Ja jednak sądze, że to nie jest gówno. P2: W takim razie powąchajmy to. Wąchaja... P2: Mówie Ci, to jest gówno, poznaje po zapachu! P1: Nadal myśle, że to nie jest gówno! W końcu postanowili posmakować domniemane gówno. P1: Hmm. Masz rację to jest gówno. P2: Tak, dobrze że w nie nie wdepnęliśmy.