Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssqsw

śmieszne teksty matek..o innych matkach

Polecane posty

Gość ssqsw

Moja siostra ma dziecko...i trzyma je siłe za rączki jak ono probuje przecierec oczka i ono wtedy płącze!!Czy ona dobrze robi?Bo dziecko ryczy od tego , ze ona trzyma jej te raczki!!Powiedziała, ze nie kaze jej przecierac oczu , bo pozniej ma rzesy w oczkach i nie moze jej wyjac!!jak ono probuje przecierec oczka i ono wtedy płącze!!Czy ona dobrze robi?Bo dziecko ryczy od tego , ze ona trzyma jej te raczki!!Powiedziała, ze nie kaze jej przecierac oczu , bo pozniej ma rzesy w oczkach i nie moze jej wyjac!!///a sama krytykuje swja kolezanke,ktora własnie urodziła miesiac temu dziecko i karmi piersią...no i skrytykowała ja za to, ze jadła torta i powiedziała, ze glupio robi bo, przez to dziecko ma kolki!!tak, a ona sama siła trzyma raczki dziecka ...a innej wypomina..Matki patrzmy kazda na siebie..a dzisiaj jej tak dziecko przed snem mojej siostrze wyło, ze myslałam, ze ona mu cos robi...a sama krytykuje innych

Gość pogodno
to smutne, niech najlepiej kazdy patrzy na swoje dziecko..i swoje zycie

Gość pogodno
to smutne, niech najlepiej kazdy patrzy na swoje dziecko..i swoje zycie

Gość graniasta
Czy tylko ja nie widze w tym tekscie nic smiesznego?

Dzień dobry przyjaciółeczko graniasta 🌼 Ja osobiście w tym tekście nie widze nic :-( Jakiś niezrozumiały bełkot :-( Razem z Mamcią czytałyśmy go kilka razy i nie wiemy o co przyjaciółce autorce chodzi :-( Może Misiaczek jak wróci z pracy to nam rozszyfruje :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Magdusia 🌼 Przyjacióleczko gdzies ty byla jak Cie nie bylo? Jak tam dziecko misiaczek mamusia? jak tam albumik? Magdusia pisz czesciej bo mi cCiebie brak okrutnie!!!!!

Gość sqsw
to kiepsko, co jets gorsze wg was terriryzowanie dziecka..czyli trzymianie dziecku siła, rączek, gdy ono je sobie przeciera..(bo matka ma taki nerwowy odruch, bo boi sie rze rzesa jej wpadnie do oka), nawet gdy oczka dziecko swedza.. czy jedzenie przez matke..np czosnku i ciast...w czasie karmienia dziecka...kiedy powinna niby same gotowane rzeczy

sq ja tez niepozwalam malej wkladac sobie lapek do oka bo trze tak mocno ze ma az potem czerwone. nie widze w tym nic dziwnego ze nie chce pozwolic na to zeby mala zrobila sobie krzywde a wiem ze ejst do tego zdolna bo juz nie raz podrapala sie po buzi mimo ze paznokcie miala dopiero co obcięte. a co do jedzenia. wydaje mi sie ze na smym chlebie i dzemie sie dlugo nie pociagnie i trzeba wprowadzac do diety coraz to nowe pokarmy jesli od czegos dziecko boli brzuszek to sie wycofac i tego nie ejsc albo jesli sie chce ejsc normalnie to zrezygnowac z karmienia i przejsc na sztuczne. ja karmilam sztucznie wiec na naturalnym znam sie tylko teoretycznie z tego co wyczytalam w poradnikach jeszcze w czasie ciazy.

Gość sqsw
mamani,ale wiesz, jedna matka gada na druga, a obie powinny patrzec na siebie

sqsw bo bledy najlepiej widac u innych :) u siebie juz nie sa tak wyraźne :)

Gość sqsw
mamani, a jak dziecko swedzi oko?to wiesz jakie to nie rpzyjemne gdy nie mzoe sie podrapac..to naturlany odruch ze dziecko se oczka przeciera , jak tylko zadbasz o jej paznakcie nic sobie nie zrobi..oka sobie nie wykłuje....natomiast gdy dziecko, trze oczy, moze to byc objaw, ze niedowidzi,gdy robi to czesto, wskazane badanie wzroku, profilaktycznie

Gość sqsw
mamani, niestety i innych błedy widza, ludzi..dla mnie słabi i mali i zapatrzeni w siebie...a u siebie widza ludzie wielcy.. a ze tych maluczkich wiecej.. wkurza mnie to