Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe igraszki

Mamy ze stażem - Czyli tochę starsze dzieci

Polecane posty

Gość moje dziecko....
o kurcze carolima moje dziecko rzucilo nocne jedzenie jak mialo pol roku.A ja tak chcialam bo byla hydzinka.Ale nie dalo rady nawet na spiku:)

Mnie irytuje tutaj to, ze czasami kasuje mi sie cala wypowiedz... albo corcia robi nalot i wciska Esc...

Gość moje dziecko....
chudzinka mialo byc:D

Gość moje dziecko....
moja kolezanka rozrzedzalamleko w nocy.Co tydzien dodawala setke wody wiecej.W koncu doszly do wodzianki i mala przestala sie budzic

Zuza natomiast budzi się wieczorami, bo ma jakieś złe sny, skarżyła się ostatnio na potwory. Nie daję jej oglądać żadnych filmów ani bajek, które źle by wpłynęły na jej psychikę, więc nie wiem czym to może być wywołane.

Gość moje dziecko....
o rany figlarka Maja tez ostatnio cos ma z tymi potworami.I tez nie wiem skad

moje dziecko - ale ja CI zazdroszcze tego pol roku... bylabym juz wyspana :) Hb jak ja Cie rozumiem, tez nie da rady w dzien podespac, bo starsza juz nie podsypia :(

to nie zazdroszcze moj maly w nocy przestal jest ale ja tak czujnie spie ze kazdy jego ruch czuje i na rowne nogi staje i dlatego jestem nie wyspana.łaze z pokoju do pokoju i spr dzieciaki mam jakas manie!

Gość moje dziecko....
hb kochana moja corka spi od drugiej strony domu a ja w nocy slysze nawet jak sie przewraca:D Ale budzika rano to ni w zab:D:D:D

carolima...szkoda ze nie mzona walnac sie chociaz na godiznke w dzien nie?ja zwarjuje....mloda wlasnie sie najadla to maly sie budzi....ja chce pomocy....

manika 74 - dzieki za glos :) moje dziecko - to sie nazywa pomysl :) od dzisiaj zaczynam :) Chociaz z drugiej strony moja mala to tez chudzinka, moze przybiera tylko przez to nocne podjadanie... ale z drugiej strony, moze zacznie wiecej jesc w dzien :) Sprawdze :) mala figlarka - pewnie wyobraznia plata figle, moja corcia tez mowi ze sie boi, dlatego zostawiamy jej swiatlo jak zasypia (mala lampke), a bajki oglada tylko na minimini, i dobranocki.

moja Majka do 13 miesiąca ciągnęła cyca, po nocach ze 4-5 razy i spała z nami:( ale teraz spię całą noc i z mężem, bo młoda wyniosła się do łóżeczka:) zaangażowałam tatusia do oduczania od cycusia i on wstawał w nocy i dawał jej butelke z wodą i już tak zostało. Jak młoda w nocy zapłacze to tatuś wstaje, bo ona chce do tatusia, ja nawet nie słyszę:P

Gość moje dziecko....
a moj M. za to spi w nocy jak zarzniety chcby mu Maja na glowie usiadla:D Co jest z tymi matkami:)?

moj pan tez nie slyszy moich wedrowek..przez wlasne chrapanie hiihih

Gość moje dziecko....
carolima sprobuj z ta woda Tylko tak powoli dolewaj wody Moze byc nawet rzadziej niz co tydzien.Wazne zeby mala nie wyczula bo wtedy klapa.Juz drugi raz nie nabierzesz.A przed snem daj jej takiej gestej kaszki na mleku jak lubi ,bo dluzej trzyma.Wydaje mi sie ze jak dziecko nie je w nocy to wtedy lepiej je w dzien.Chociaz to tez pewnie nie regula:)

no , ja się urywam duży synuś wrócił ze szkoły i miołczy o kompa, muszę mu nagrodzić dobrą ocenę i na godzinę oddać neta:D :D :D wieczorkiem zajrzę, ale będę miała lekturę, bo pewnie naprodukujecie parę stron;)

Gość moje dziecko....
u mnie hit to baby chanel.Znacie ten program??

ja tez spadam...ide jakis obiadek zrobic,kucharka ma dzis wolne hahahaa.sprzataczka i praczka tez!

hb to wpadnij do mnie ja posiedze z dzieciakami a Ty sie wyspisz, a pozniej sie zamienimy :D manika74 - Jula tez spi z nami, wiem, ze to zle, ale juz nie mam sily wstawac do lozeczka, tak jest wygodniej... Bede musiala tatuska zaangazowac do nocnych wstawan :) Przy pierwszej corci wstawalismy na zmiane, a teraz nie moge sie doprosic :(

Gość moje dziecko....
manika🖐️ ja sie boje wylaczac bo potem nie nadaze hihihi

Gość moje dziecko....
chyba sie zaczernie...hahahaha bo taka sama pomaranczowa Tylko jak?