Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe igraszki

Mamy ze stażem - Czyli tochę starsze dzieci

Polecane posty

Gość moje dziecko....
🖐️ witam wieczorkiem wiadomosc dla tych co nie moga: ja pije piwko:D

oglądałam sobie właśnie zdjęcia Andzi dzieciaczków, bo ma adres w stopce, jaka słodka ta jej Lenka, a Jaś urodził się tego samego dnia co moja Maja:)

moje dziecko:D zdecydowałaś sie na zmianę niku??? bo jak się do Ciebie zwracam to za długo się Ciebie pisze:D :D :D może sobie jakis umowny skrót zrobimy?;)

Gość moje dziecko....
manika to cos wymysl ,bo mi tez nie pasuje.Nie wiem czy mowicie do mnie czy po pprostu moje dziecko o waszym dziecku:)

figlarko, to ja poproszę:D tylko nie na tego maila pod nikiem, bo go prawie nie używam, tu masz aktualny: przybyslawska@o2.pl

moje dziecko=> to może jakieś przekręcone Twoje imię? no bo np. ja mam na imię marzena, taki ch ników już trochę jesr, więc mańka, bo tak na mnie wołają, ale tu nie można używać w nikach \'ń\' więc wyszło mi manika:D :D :D

no to sie zaczernilam moje kochane pierwszym co mi do glowy przyszlo:) 🖐️ to ja moje dziecko...

szukam jakiś fajnych zdjęć, ale jak nie znajdę dzisiaj to jutro wam prześlę, wprost z dzisiejszej eskapady sklepowej :) mój małżonek to fotograf, więc robi zdjęcia wszystkiemu.

hej halo! Komputery nawalily czy co? Mnie M. na chwile wygonil ale juz jestem:D

Wieczorne powitanie :) dla drogich mam :) figlarko - ja tez poproszę :) a zdjęcia :) male dziecko tzn aga dolaczam sie z piwkiem :)

dziewczyny byl kiedys taki topic:czy nie boicie sie umieszczac zdjec swoich dzieci w sieci? co wy na to? Tylko sie nie obrazajcie.Ciekawa jestem po prostu waszego zdania na ten temat

Nie obrażam się :) chyba się nie boję. Wiem, ze to nierozwazne, bo pelno zboczencow na swiecie i dlugo z tym zwlekalam.

mnie nawet nie chodzi o zboczencow ale o prywatnosc.Ja kurcze nie chcialabym zeby moja mam wstawila sobie w stopke namiar na moje zdjecie.A jak przegladam forum to duzo jest takich zdjec

Jak by to bylo zdjecie, jak bylam slodkim dzieciaczkiem to nie mialabym nic przeciwko :) Mnie moja corcia caly czas prosi, zeby wyslac jej zdjecie do Zdjęciaków na minimini :)

a teraz z innej beczki:D jak przemycic dziecku w jedzeniu nabial? bo moje dziecko nie lubi nic poza maslem,jak wyczuje to wypluje i koniec:)

moze pierozki z serem, albo nalesniki (moja uwielbia), daje jej robic ciasto :) Lubi tez kotlety z jajka :) (jajo z bułką tartą)

nalesniki zje ale musze ukrywac sie jak robie zeby mleka nie zobaczyla:) A z pierozkow wyjedzone jest tylko ciasto a serek sobie lezy na talerzu:)A co to za kotlety z jajka??????Jak sie to robi????

mieszam bulke tarta i jajko i smaze :) lekko sole. Mocno jej smakują. Tesciowa robi placki z serkiem waniliowym, moge podpytac o przepis.

to jeszcze nie tragedia :) Moja mleka tez nie lubila, ale kefir uwielbia :) powoli zaczyna sie domagac mleka do platkow :) ale to chyba zasluga reklam...

platki tez je codziennie rano z mlekiem,Ale tylko wtedy i pol szkl.Nie panikuje,bo wapno tez jest w innych produktach ,ale milo by bylo gdyby zjadla jakis jogurcik:)

booooshe nareszcie dzieci śpią dzisiaj normalnie poprasowałam, rosół na jutro ugotowałam (mąż wrócił od rodziców ze wsi więc cóś tam przwiózł) strasze dawno usnęło a Lena dopiero teraz od cyca się oderwała ja z moimi nie mam problemu Jasiek do dziś spija namiętnie mleko i jada jogurty a Lena wiadomo cycuś mamusi mniam mniam próbuje jej przemycać po trochę zupki ale raz zje raz nie manika faktycznie dziecięcia z tego samego dnia i miesiąca carolima a ja tez moge załączyć zdjęcie moich dzieciaków w tym konkursie nie pogniewasz się?? dzięki za miłe słowa pod adresem moich szkrabów