Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ożesz kurnasz

Nienawidzę Dody po jej występie w Gwiazdy tańczą na lodzie.

Polecane posty

Gość ożesz kurnasz

Ogólnie nic do niej nie miałam, taka sobie perwersyjna nibygwiazda. Jak zobaczyłam ją w piatek w Gwiazdy tańczą na lodzie to zrobiło mi sie niedobrze.Jej zachowanie, sposób wypowiadania się, to dla mnie szok. Jest pustą, glupią lalą uważającą sie za pępek świata. Jak program wydawal mi sie dosć ciekawy to z pewnoscia nie będę go oglądać wiecej, Dody nie da sie poprostu sluchać.

Gość do góry do górki
popieram. I jeszcze jej kurna jakiś tron zrobili; prawie się do niej modlili jak do królowej, a ona takie głupoty wygadywała...szok.

Gość do góry do górki
w piątek był, jakoś po 20

Gość ech ta zazdrosc

Gość do góry do górki
na dwójce

Gość ożesz kurnasz
Chcieli Dodą zachecić do większej oglądalności, nie wiem czy pomysl był dobry.... Wiekszosć moich znajomych ma identyczne zdanie jak ja.... Niestety ale pomysl byl nietrafiony chyba. Poza tym coż ona moze wiedzieć o jeździe figurowej?

Gość do góry do górki
zazdrość? :D :D :D fakt, kasę bije niezłą, ale szczerze mówiąc nie chciałabym być w jej skórze...wszystko już sprzedała dla tej kasy

Gość ożesz kurnasz
Jaka zazdrość? Czego mam jej zazdroscić, glupoty?

Gość frk-0999
Jest wiele tzw: gwiazd, które od strony artystycznej nie mają wiele do pokazania. Na przykład taki Stachurski, ani głosu, ani indywidualności; NIC ale trzeba mu przyznać, że zachowuje się poprawnie. Natomiast pani Rabczewska do sowojej mizerii artystycznej dokłada jeszcze żenujące zachowanie. W ogóle nie czuje się zszokowany, od dawna wiadomo jaką ona jest osobą.