Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SZUbrawiec

Mam 27 lat i stwierdzilem ze to forum jest wspaniale* zapewne znajde tu milosc.

Polecane posty

Ehhh cafe ... i znowu to poczucie winy ... :P jak nie za glupoty ktore sie wypisuje to z powodu sklerozy.

a wzasadzie to nie wiem czy powinienes. Ale byliśmy na forum w tym samym czasie.. dlatego też Cię kojarze

za głupoty które tu wypisuje to ja nie mam poczucia winy;) wkońcu gdzies trzeba głupoty pisac:P

Aha :( A juz myslalem ze jestes jedna z Tych niewiast ktorym zawrocilem w glowie po czym jak na szubrawca przystalo rzucilem ...

bo wiesz co szubrawcu mnie się rzuca:P hehe mi wtedy kto inny zawracał w głowie, ale już go nie ma, wiec możesz teraz Ty;):P głupiego gadania cd.

ja tez dlatego postanowilam ze nie bede zawracac, ani nie dam sobie zawrócic:o

ale się ponuro zrobiło. -- idę sobie baterie słoneczne naładować, wrócę jak się naładuje ;):P

Hmm ... :) to nie wystarczy ! Ja jem jak swinia ;P nie myje wlosow i chodze w brudnym ubraniu. Takie zadna nie chce :)

ale to coś nie tak z Tobą skoro jesteś świnia i taki brudny, bo świnie to b. czyste zwierzęta:D

Gość west...
A deserek to z korytka? :))))))))

niedokońca, bo same dbają o swoją higiene:D ostatecznie można je tego nauczyć:Pchyba że nie są kompletnie skore do współpracy:D:P

jak ja Ciebie umyje, to wykorzystam limit mycia i ja bedę brudna, więc nie mogę iść na taki układ:P

:P o jestes... ;) moze jakas bajeczke mi opowiesz... p.s. w plecach mnie lupie ;/ dzisiaj bylem u specjalisty...

ostatnio wieczornie tu siedze:P jak w plecach, to już pewnie ze starości.:P Bajke? za wcześnie na bajke:)

:( nie ze starosci .. z radosci... skakalem i cos pyklo... Jak za wczesnie... godzina duchow za minut kilka ...

za 9 min. no to wcześnie jeszcze z 2, 3 godzinki :) a cóż takiego radosnego było?

Nie pamietam... skleroza... ;P Poderwalas juz jakiegos dzentelmena ? Chyba ze Ty z tych ktore zyja problemami innych (patrz erotyczny) za male penisy za duze penisy za male cycki itp

Mi się nie chce latac za facetami znudziło mi się to już dawno. Wiesz jak bedzie to bedzie jak nie to też dobrze. Wiem brzmi to jak brzmi. A że jakiś szczególny egzemplarz na ktorego możnaby się było wysilić troche się niezjawił, toteż się nie wysilam. A dlaczego twierdzisz że miałabym jakiegoś podrywać?