Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciakicia

Dwa opakowania pigułek pod rząd? Jakie wtedy samopoczucie

Polecane posty

Gość kiciakicia

Taak się składa, że musze wziąć jedno opakowanie po drugim- mam służbowy wyjazd i wiecie- wspólna łazienka, nie chcę nic zabrudzić, babrac się itd... Mam tylko pytanie- jak się wtedy czułyście? Zakładam, ze to jest wymuszona sytuacja dla organizmu i nie jest wtedy najlepiej- ale czy do przeżycia? Jakie wtedy miałyście objawy, odczucia?

zero zmian. cały czas tak samo jak podczas brania pojedynczych opakowań. nie zawsze tak jest, ale mnie ani żadne plamienia, ani inne nieprzyjemności ngdy nie spotkały, a brałam i po 2 i po 3 opakowania pod rząd.

Gość kiciakicia
Dobrze wiedzieć, wiem , że niektóre moje koleżanki miały bóle brzuch, piersi, ale widzę, że to regułą być nie musi.

Ja robilam tak w zeszlym miesiacu i nie polecam, nigdy wiecej tak nie zrobie. Czulam sie strasznie slabo, mialam wrazenie ze za chwile zemdleje. Dzwonilo mi w uszach, mialam, zawroty glowy i ogolnie bylo mi slabo. Wiecej tak nie zrobie.. ( moze to zalezy od tabletek, ja biore cilest)

Gość kiciakicia
Jezuuuuuuuu, cilest to świństwo, brałam to dwa miesiące i więcej w życiu nie wezmę! Ale może po yasmine nie będzie mi dzwonićw uszach?:)