Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1 glos wyborczy

3 pytania do wyborcow pisu

Polecane posty

Gość 1 glos wyborczy

odpowiedzcie choc na jedno zamiast o komuchach i prawdziwych polakach wtracac 1 Kurski nazwal was ,,ciemna masa'' i co? zrobiliscie cos zeby tego czlowieka usunac z partii? 2 Kaczynski mowi- spieprzaj dziadu, czy to sie wam podoba? 3 Rydzyk wyzywa prezydenta z zona a wy popieracie jego osoby na listach pis? GDZIE WASZ SPRZECIW WOBEC TYCH LUDZI??? odpowiedzi TYLKO na podane pytania

Gość 1 glos wyborczy
up

Gość 1 glos wyborczy
wiem, ze trudne :) ale pis nie zniknie- wiec niech sie chociaz oczysci z tych brudow- nie moge na to patrzec.. jak kurskiego spotkam to jajkami bede rzucac, wrrrr

Gość frk-0999
1. a/ nie czuję sie obrażony, bo nie o mnie mówił b/ nie jestem członkiem partii więc nie mam istotnego wpływu na jego członkostwo c/ on jest ohydny ale w zasadzie miał rację :D d/ rozumiem Kaczyńskiego, ze taki wściekły pies jest mu potrzebny e/ wolę już znosic Kurskiego niż ewentualną koalicję LiD z PO 2. a/ nie podoba mi się b/ bardziej jednak nie podoba mi się postawa Kwaśniewskiego w Charkowie, lub raczej jej brak c/ Kaczyński w tej wypowiedzi wykazał się brakiem kultury, nawet chamstwem, natomiast Kwasniewski pogardą dla ofiar i bohaterów 3. a/ akurat ja nie zagłosuję na osobę związaną z Radiem M. na listach PiS nie są sami radjomaryjni, bez przesady (np: Sobecką wypchnięto z pierwszego miejsca listy :D) b/ nie akceptuję tonu i wielu treści przekazywanych przez RM i poglądów księdz Rydzyka ale rozumiem Kaczyńskiego i jego kalkulację. RM jest wykorzystywane przez PiS jak o rezerwuar głosów. Kiedyś pewnie dojdzie do rozpadu tej "koalicji" a wówczas oplują się nawzajem.

Gość lkg
Wolę Kaczyńskich z ich wyrazistymi pogladami i uczciwością, niż krętacza, demagoga Kwaśniewskiego. Co do zarzutów to sa wszystko nieistotne szczegóły.

Gość 1 glos wyborczy
dzieki za odp 1- nie ciebie obrazil ale jak to o nim swiadczy? a gdyby obrazil kaleki to kiedy ciebie nie dotyczy sprawa znaczy, ze cie nie obchodzi? pogarda i chamstwo a wplyw masz - glosujac na ludzi z pisu jednak tych porzadnych. Jednak bedzie tak, ze Kurski wejdzie do sejmu bo wyborcy sa slepi. I to mnie wlasnie martwi. Poza tym zawsze mozna do parti napisac mail lub na forum i wyrazic sprzeciw wobec praktyk zapraszania rydzykowych rycerzy. upadek demokracji mamy

Gość 1 glos wyborczy
,,nieistotne szczegóły,, !!!!!!! mnie ich zachowanie obraza

Gość frk-0999
Upadku demokracji nie mamy bo mamy ją w budowie, zaledwie od kilkunastu lat. Mnie martwi, smuci i przeraża, że gdy rządziła koalicja SLD-PSL to nie było takiego załamywania rąk nad kondycją polskiej demokracji, a to wówczas pod osłoną pustych słów Kwasniewskiego, szkodzono polskiej demokracji najbardziej, gdy rządzili ludzi wprost uwikłani swoją przeszłością w niegodziwości dyktatury komunistycznej. Nie obraził kalek, tylko wypowiedział w sposób ostry i chamski prostą prawdę. Akurat ta wypowiedź nie razi mnie szczególne, gorsze według mnie były ataki związane z osobą dziadka D. Tuska. To był popis chamstwa i nierzetelności, charakterystyczny dla Kurskiego. Wtedy głosowałem na Tuska i PO i jeśli coś przekonało mnie do PiS to nie akcje Kurskiego ani szczególna efektywność PiSu, tylko ryzyko koalicji PO z SLD. Może dla Ciebie to żaden powód, ale dla mnie jest on FUNDAMENTALNY. Maila można napisać a nawet trzeba, tutaj masz rację! Myślę sobie także, ze Lech Kaczyński nie zapomni Rydzykowi tych kalumni i odpłaci mu w stosownej chwili, czego życzę Ojcu Dyrektorowi z całego serca :D

Gość frk-0999
Ich zachowanie Cię obraża. Ja to rozumiem, zachowanie Kurskiego i wiele brutalnych słów wypowiedzianych przez liderów PiSu to czysta demagogia i przesadna agresja. Ale gdy patrzysz na sprawę z historycznej perspektywy, widzisz co jest bardziej obrazliwe i ohydne. O wiele bardziej wstrętna jest postawa Kwasniewskiego, chwiejącego się nad grobami bohaterów zamordowanych przez ludzi systemu, z którym własnie ten Kwaśniewski współpracował. Jasne, ze Kwaśniewski nie mordowała ale robił karierę w PZPR gdy to PZPR jeszcze mordowało rękami SB. Tobie to nie przeszkadza? Może to różnica wrażliwości..? Rzecz w tym, że "akcja" Kwaśniewskiego w Charkowie to nie jest jednorazowy wyskok, to wyraz trwałej postawy. Przecież to jest jasne, ze ludzie wychowani przez system sowiecki (SLD) nie zmienią się nagle. Zmienią swoje metody ale nie cele i serwilistyczną mentalność. Powiem tak: PiS i PO nie potrafią rządzić SLD nie potrafi i ma fatalną mntalność zatem wybieram ludzi z dawnej opozycji przedtem PO teraz PiS bo jak napisałem boję się koalicji PO z SLD. Czy zatem nadal uważasz mnie za durnia? Czy może po prostu mam inny pogląd?