Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego...

Ludzie kochani jak mozecie głosować na PIS?

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego...

JAk mozna byc za Kaczyńskimi , prosze niech mi to ktos wytłumaczy. JA nie mówie ze PO jest lepsza , nie wierze nikomu ,zadnej partii,ale zeby na PIS?... Juz wole zeby wygrał ktokoliwke inny , tylko po to zeby utrzec nosa Blizniaką...

Gość onaDla
popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość onaDla
z blizniakami do rynsztoku!!

nie staraj się zrozumieć wszystkiego, bo wszystko stanie się niezrozumiałe:) a i żeby nie było nie zagłosuję na pis:p

Gość jfnvm
może jakaś konstruktywna krytyka? Wygląd Wam sie nie podoba,konkrety proszę.

Gość nbver
rozniez nie podoba mi sie wiele rzeczy w PiS jak i w PO. To jest mydlenie ludziom oczu .PO wyborach PO głosiło jak to PiS jest zły i zniszczy gospodarke przez nich bedziemy miec paliwo po 5 zł /l Nic takiego nie miało miejsca. Rowniez i PIS .Zamiast brac sie za prawdziwych Kretaczy to rozprawiaja sie z koalicjantami

Gość 1 glos wyborczy
jnvm -prosze bardzo 1 Kurski nazwal was ,,ciemna masa'' i co? zrobiliscie cos zeby tego czlowieka usunac z partii? 2 Kaczynski mowi- spieprzaj dziadu, czy to sie wam podoba? 3 Rydzyk wyzywa prezydenta z zona, a wy popieracie jego osoby na listach pis? GDZIE WASZ SPRZECIW WOBEC TYCH LUDZI??? Gdzie godnosc? odpowiedzi TYLKO na podane pytania

Gość nbver
najslabszym punktem PO jest wujek Tusk, ktory nawoluje iz przez PIS ludzie wyjezdzaja za graniece .CZy jest mozliwe zeby w ciagu 2 lat nadrobic dystans do Europy .? Zdecydowanie inna sytuacja ma miejsce w PIS gdzie wlasnie najsilniejszy jest JArosław natomiast sama partia popelnia wiele bledow i nie wywiazuje sie z obietnic wyborczych

Gość jeszcze tak zle w Polsce
nie bylo nigdy :(

Gość nbver
no wlasnie to pisal wujek tusk ze nigdy nie było tak zle .Tymczasem wzrost PKB jest zdecydowanie wyzszy niz za czasow SLD i bezrobocie rowniez mniejsze. Chociaz gospodarka jest raczej mocna a bezrobocie spada to zasługa nie PIS tylko koniuktury .Wszystkie kraje sasiadujace przeciez rozwijaja sie szybko.

Gość oj biedni jesteście biedni
tak wam źle, pkb rośnie, gospodarka jeszze nigdy nie była na takim poziomie, to, że próbują ostro walczyć korupcją to oczywiście źle, mam nadzieję, ze wygra PO...najlepsza opozycja świata :D tak - chciałabym, aby wygrali...niech pokażą jacy są super..

Gość lkg
tak krawiec kraje jak mu materiału staje. Cudów nie ma i nie łudźcie się, ze PO dokonałaby w tym czasie jakichś cudów, ludzie i tak wyjeżdzaliby zagranicę, bo przez wiele lat czekali na otwarcie zagranicznych rynków pracy. Lekarze dalej strajkowaliby (bo niby skąd PO wzięłaby więcej kasy) Programy wszystkie wazniejsze partie maja takie same. Rózni je tylko stosunek do przeszłosci, afert itp. A przepychanek typu kto dłużej siedział wwięzieniu i wiecej wycierpiał w imie wolnej Polski mam serdecznie dosc.

Gość lkg
zmusić ich żeby się dogadali. Przeciez za chwile przez te ich idiotyczne kłotnie znowu lewica dorwie sie do władzy.

Gość Ludzieee
Zostawcie w spokoju polityke...Niech oni sie tam gryza, wazne ze sie wam do tylka nie dobieraja i mozecie spokojnie pracowac. Dlaczego ludzie uciekaja za granice i smieja sie, ze my w kraju tak sie wszystkim przejmujemy? Bo oni maja w nosie to, co sie dzieje na szczeblach, byle tylko sami spokoj mieli i mogli zajac sie wlasnym zyciem... Ap. Szczyt chamstwa? Zaglosowac na pis i spierdzelic za granice...

Gość polsko moja
każdy tylko nie Kaczyński... Skandal za skandalem , afera za afera.... Kłamstwo...

Gość Ebenezer
PIS - oni zaprowadzą porządek w państwie, PIS - dzięki nim będziemy bezpieczniejsi, PIS - koniec z korupcją, PIS - więcej miejsc pracy, PIS - narzekają na nich ci, którym kończy się \"lewizna\" Czy Polacy potrafili dobrze rządzić krajem w czasie pokoju? - nie kojarzę. Za czasów szlachty - ciągle pycha, sarmatyzm, prywata. Jesteśmy takim pojebanym narodem, że jak nas ktoś nie trzyma za mordę to nie potrafimy zgodnie żyć. Jednoczymy się tylko w czasie tragedii narodowych: wojny, zabory i powstania; życie pod jarzmem sowieckim i \"SOLIDARNOŚĆ\". Ale jak już wyszliśmy \"na wolność\" to ni chuja - nie możemy się dogadać. To może ten PIS nas za mordę weźmie i jakoś poprowadzi...

Gość Estarvaganzaa
niee mnie

Gość nie rozumiem tego.
i tak jest skończony

Gość 2glos antywyborczy
1. Ciemne wykształciuchy nadal wierzą w cuda tuska, co pokazują sondaże ... 2. Nie (dziadowi pewnie palikot zapłacił, aby sprowokował kogo trzeba :P ), ale lepsze są dyplomatołki, mohery, eunchy 3. Ten od "eunuchów" jest teraz premierem POrównaj duurniu 😡

Gość jesli ktos mowi ze PIS
walczyl z korupcja, to mi rece opadaja. Sami probowali przekupic poslow Samoobrony publicznymi pieniedzmy, a to tylko wierzcholek gory. To tak jak policjant, ktory lapie zlodziei i sam kradnie. Jesli marzycie o takim rzadzie w Polsce, to musicie sie naprawde nisko cenic