Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Ja czy justa justyneczka?

Polecane posty

Mam pytanie kto jest ladniejszy ja czy justa justyneczka:) nie uwazam sie za pieknosc ale takie laski mnie strasznie wkurzaja..!

Gość piesek york
to daj link jak wyglądasz :P

Gość gibigibigib
figurę masz bez wątpienia ładniejszą ale z twarzy obie jesteście szkaradne a z tym nic sięnie da zrobić. kojarzysz mi się z twarzy z tą sprzątaczką z Plebanii

Gość ojojojojo
Łoooj, niewypierzone dziecko z Ciebie jeszcze Ale faktycznie uroda średnia (wiochą trąca niestety) Daj linka do tej drugiej, to ją ocenię

Gość jeremi ki
takie dzieci ubierają się w skąpe ciuszki, robią dziwkarskie miny i pozy i umieszczają swoje zdięcia w necie z nadzieją że ktoś się podnieci a prawda jest taka że podniecają się tym tylko obleśni pedofile, bo dla każdego normalnego człowieka to jeszcze dziecko bez kszty kobiecości i sexapilu

Gość domi26
Za młoda jestes by porownac do Steczkowskiej i to ocenic. Ile ty masz lat? 12?

Gość domi26
Nie no dziewczynki przestanci. Jak w takim wieku można takie pozy robic. I co wy myslicie ze sexi jestescie, smiech nz sali

Gość dzidzi 24
zastanawia mnie jedno - czemu zarówno ty jak i justa umieszczacie na stronie takie tandetne prymitywne opisy będące pretekstem do nabijania się z was? przeciez wy się przez yto kompromitujecie bo poziom tych tekstów jest tak wysoki jak niedorozwiniętego rolnika :-(

Gość gibigibigib
czy autorka nie przypomina wam tej sprzątaczki z Plebanii? z takim czubatym nosem i krzyuwą mordką? co ma męża pijaka? :-D wyglada conajmnniej jak jej córka :-)

Gość piesek york
ta justa jest gruba i ma nos jak hamulec od karuzeli :O...wygląda na wredną xmeliskax---> ty masz ładniejszą figurę i wyglądasz na milszą ..

Gość no Justa przynajmniej ma
biust i mimo wszystko lepsze proporcje twarzy, chociaż miny typu "taka mala" są irytujące. Powinna dziewczyna trochę poćwiczyć :) Na Twoim miejscu nie zamieszczałabym takich fotek, bo nie bardzo jest co pokazywać :( Jesteś szczupła, fakt, ale to za trochę za mało... Mop też jest szczupły, ale pozy z pisemka erotycznego mu nie pomogą :(

Gość gibigibigib
tak - justa ma nieco znośniejszą twarz choć i jednej i drugiej n ie ma czego zazdroscić. mordki kiepściutkie...

Gość
loki anglezy - ostatnio hit na pierwszą komunię :) ok - jesteś ładna ale próżna - a to gorsze od brzydoty... :o