Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinezka17

ciąża a krawienie?

Polecane posty

Czy krwawienie w ciąży jest takie sama jak podczas okresu i trwa tyle samo dni mniej więcej co okres, czy tylko troszke się krawi?

Gość makczupikczu
jest roznie

każde krwawienie w ciąży powinno być zbadane przez lekarza, bo to nie jest stan normalny. u mnie krwawienie było dosyć słabe ale za to z silnymi bólami i okazało sie ze to krwiak, którego trzeba po prostu \"wyleżeć\"

Gość tez tak miałam
nie sądzę:O ja zaraz jak tylko zaczęło sie u mnie krwawienie (bardzo intensywne) pojechałam do lekarza (wcześniej zrobiłam test i wyszedł pozytywnie, a krwawienie pojawiło się 15 dni po terminie miesiączki) i lekarz powiedział, że jeśli cokolwiek było to juz na pewno tego nie ma:( zrobił mi też usg, ale niczego nie było widać (tak czy siak nie byłoby widać, bo to byłby dopiero 4-ty tydzień) wiem, że byłam w ciąży, ale płód najwyraźniej był za słaby:(

Gość tez tak miałam
minimonia-------> krwiak? a możesz napisać cos więcej na ten temat? ile to u Ciebie trwało? jak wyglądało to krwawienie?

Gość tez tak miałam
minimonia? jesteś?:)

Ja koło 8 tc też plamiłam. Poszłam do lekarza zapisał mi Duphaston, kazął 2tyg leżec i jak najmniej chodzic, unikać gorących kapieli, nie przemeczac sie i narazie i oby do konca jest wszystko ok. Idź do lekarza albo do spzitala!

u mnie to było tak,ze po jakimś dłuższym spacerze poleciała mi krew, jasnoczerwona i tak na oko ze dwie łyżki. przeraziłam sie bo 5 mies wczesniej poroniłam. ale w szpitalu okazało sie ze w macicy nie ma krwi ani skrzepów. ale kazali leżec. przez 2 dni jeszcze plamiłam delikatnie. 4 czy 5 dni pozniej jechałam do teściow, i zaraz u nich dostałam strasznych bóli, jakby mi macice prąd przeszywał, i poleciała krew. w szpitali na usg pan wypatrzył ze pęcherzyk się odkleja. dopiero 3 usg po kolejnym krwawieniu wykazało małego krwiak, tuz nad pęcherzykiem, i własnie dlatego się odklejał. musiałam leżeć, i słusznie- bo pięknie się wchłonął. nie ma teraz śladu, nic sie nie odkleja. a te bóle były spowodowane własnie pęknieciem krwiaka i oczyszczaniem sie z krwi.

Gość tez tak miałam
dzięki minimonia:) zdrowka Wam życzę:)