Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRASnalka_

w ktorym tygodniu zaczely wam sie powiekszac piersi?

Polecane posty

Gość KRASnalka_

jak wyzej :)

Gość U mnie powiększenie prawie
niezauważalne - 2 cm w obwodzie. Znacznie powiększyły się sutki. Jetsem teraz w 28 tc i nie wiem, czy piersi już takie zostaną, czy np, urosną w 9 miesiącu??

Gość no to będe oryginalna
Jeszcze nie wiedziałam,że jestem a juz miałam balony, co przy wyjściowym 75A baaardzo było widać :) Dowiedziałam sie o ciąży w 3 tyg:)

Gość KRASnalka_
no faktycznie w 3 tyg..to niezle.. :D

Gość upikupik
mi bardzo szybko, w 5. tygodniu miałam większe o dwa rozmiary (przedtem były małe); teraz są problemy żeby się zmieścić w stanikach które kupiłam w 6. tygodniu (jestem w 14.)

Gość annnnnnteczzzka
ja jestem w 18tc a powiekszyly mi sie nieznacznie ciekawe czemu:(

Gość KRASnalka_
annnnnnteczzzka moze to genetycznie...

Gość annnnnnteczzzka
a co ma do tego genetyka????

Gość U mnie powiększenie prawie
aaannnnnnnnnnteczka, czym Ty się martwisz?? Ja mam swoje 75 B/C. Nic się z rozmiarem nie zmieniło, nie potrzebuję większych staników i mam nadzieję, że może akurat Maluszek nie zrobi większego spustoszenia w moim biuście:) Wielkość biustu z ilością mleka też ma niewiele wspólnego, więc tylko się cieszyć:)

Gość annnnnnteczzzka
ja sie nie martwie mam 75B ale jak nie rosna to chyba nie ma mleka nie?? a ja chcialam moje malenstwo karmic piersia...ale mam nadzieje ze jeszcze pojawi sie mleko:)

Gość co się dzieje
dziewczyny, odpowiedźcie mi proszę na pytanie..... kilka miesięcy temu poroniłam..... dostałam już pozwolenie od lekarza na ponowne zajście w ciąże.... nie ukrywam stalraliśmy się z mężem w tym cyklu. Okres powinnam dostać ok. 08.10.2007 ale fatalnie się czuję, bolą mnie piersi, są nabrzmiałe i mam wielkie brodawki, określiłabym to jako "rozlane", generalnie jestem bardzo słaba i wejście po schodach jest dla mnie męczące (nigdy wcześniej tak nie miałam) ..... pytam dlatego, że poprzednia ciąża nie był planowana i przyznam szczerze nie miałam czasu obserwować wtedy swojego organizmu (stąd te wszystkie moje pytania i wątpliwości). Wiem, że powinnam zrobić test, ale dopiero w przyszłym tygoniu, czyli w czasie spodziewanej miesiączki..... wiecie poronienie mnie wiele nauczyło i może dlatego teraz mam tyle pytań.... jeżeli możecie napisać mi coś ze swoich doświadczeń, bądźcie tak dobre i napiszcie Pozdrawiam Monika

Gość annnnnnteczzzka
Monika ja sie czulam doskonale, biegalam, pracowalam, sprzatalam, gotowalam, zero jakis mdlosci itd, moja ciaza przebiega super, takze twoje zmartwienia to moze kwestia psychiki co?? a moze to objaw ciazy czego Ci zycze!!! Ps. testy teraz wykrywaja nawet 7 dniowa ciaze ja bym juz poleciala do apteki:) trzymam kciuki:)

Gość co się dzieje
annnnnnteczzzka :) dzięki za reakcję szczerze Ci powiem, że boję się testu..... być może dlatego, że boję się rozczarowania..... i kurcze jak to zrobić żeby o tym nie myśleć Pozdrawiam Monika