Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydula j.

dzisiaj sobie zdalam sprawe ze naprawde jestem brzydka i beznadziejna

Polecane posty

Gość brzydula j.

w sumie to nigdy sie sobie nie podobalam. dziwna twarz, piegowata, rumien na twarzy , jakas kaszka. wlosy tez nijakie. figura......raczej bez komentarza. do tego jestem zbytnio owlosiona i mam paskudny brzuch (wlosy i tluszcz). jestem niska i mam grubiutkie nozki. a na dodatek charakter tez mam nie za fajny, raczej nie jestem kontaktowa osoba:( raczej niesmiala a ostatnio ciagle przygnebiona:(:(

Gość witaj w klubie ale ja sobie to
juz dawno uswiadomilam..

Gość do autora
masz dziś zły dzien, każdemu się zdarza;) Uwierz, że nawet dziewczyny uważane powszechnie za ładne, maja mnóstwo kompleksów...nie ma ideału:). Dbaj o siebie, ćwicz, przejdż na dietę, zmień fryzurę...eksperymentuj i nie poddawaj się! Co do charakteru, to też można nad sobą pracować. Trzeba tylko chciec:) Pozdrawiam🌼

Gość brzydula j.
a ile masz lat? wiesz , ja dopiero dzisiaj sobie zdalam sprawe ze az tak jest ze mna zle:(. wplynelo na to kilka czynnikow......glownie mezczyzna

ja mam 22

Gość brzydula j.
jedyne co moge zrobic to faktycznie przejsc na diete i popracowac troche nad charakterem. ale z niesmialosci chyba trudno sie "wyleczyc" i z tego ze trudno mi nawiazywac kontakty z nowymi ludzmi, nie naleze do wygadanych osob a raczej do milczacych.

Gość brzydula j.
to mamy tyle samo:(

to moze kryzysowy wiek:)

Gość brzydula j.
moze..... i niby jestesmy jeszcze mlode ale ja juz czuje sie jak za przeprozeniem "stara dupa":(

Gość do autora
Nieśmiałość też można przezwyciężyć, trzeba się na siłę otwierać na ludzi...rozmawiać z nimi, ćwiczyć...pogaduszki z panią ze sklepu, sąsiadem, ...itp. Ludzie nic Ci nie zrobią, nie ma się czego bać;) wystarczy uśmiech i nie przejmowanie sie tak sobą:)

łoo ja tez... zwlaszcza jak ide po ulicy i widze dziewczyne ktora wyglada na 22 ale ma tak naprawde 14.. brzuszek wklesly...cera cud...wlosy cud... ja to juz do lamusa

nutella a ty ile masz lat;) bo jesli masz 16 to rady nie przyjmuje... a jesli tyle co my albo wiecej...to jak bedziesz taka mila to napisz nam jak tu polubic siebie..

Gość brzydula j.
wiesz , zeby zrobic z siebie super lale potrzeba troche kasy na to...... zreszta nawet jakbym byla super lala to i tak moj charakter jest......:(

no wlasnie.. ja narzekam na brak kasy !!

Gość brzydula j.
no wlasnie , jakies konkretne rady. tak na marginesie moja rada ktorej sama nie potrafie zastosowac. ponoc usmiechniete dziewczyny sa piekne. hahahaha a ja na dodatek mam krzywe zeby

a ja mam troche zoltawa kosc zebow:| wrrrrrrrrrrrr

Gość brzydula j.
ile kasy na moje uklepszenie jest mi potrzebne na poczatek ok 2000zl na prostowanie zebow, do tego dochodzi 50 zl miesiecznie na wizyty u lekarza. nastepnie depilacja laserowa, wiadomo ze na 1 zabiegu sie nie konczy , brzuch chyba 300zl albo 500zl kosztowal (1 zabieg a m.in 4 sa potrzebne) do tego zmiana fryzury ok 200zl nowe ciuchy....tego juz nawet niechce mi sie liczyc. zmiana charakteru, moze jakies wizyty u psychologa tez sporo kasy by na to poszlo

mam duzo wiecej niz 16 lat. Musicie cos ze soba zrobic,zadbac,ladnie sie ubrac,pomalowac delikatnie,uczesac i bedzie lepiej od razu

Gość superhipermarket
ale sie usmialam :D ....a mam to samo..lol:D

to co wyliczylas to mnie rozsmieszylo...Ja nie korzystam z niczyich \"uslug\" oprocz fryzjera ,a na swoj wyglad nie narzekam...

Gość brzydula j.
jak ktos ma brzydka twarz to nawet makijaz nie pomoze:(

Gość brzydula j.
moze masz ladne proste zeby:) moze nie masz problemow z nadmiernym owlosieniem:)

ale jestescie puste,gapicie sie w to lustro i wyszukujecie sobie problemow...nie macie nic do roboty widac,zazdroszcze..

Gość brzydula j.
a ja zazdrosze podejscia do zycia i do siebie:( powaznie

brzydula j------brzydka twarz, to znaczy jaka? Wiesz, jednym podoba się coś a innym zupełnie coś innego. A co do odmiany to może jakiś inny styl ubieerania (niekoniecznie za5000 od razu). Trochę kosmetyków ( jest dużo dobrych w przystepnych cenach0.

Gość sulle
Wiekszosc lasek, ktore sa uznawane przez facetow za atrakcyjne bez makijazu wygladaja tragicznie i tylko zgrabna figura je ratuje. One sa po prostu na maksa zrobione. W dzisiejszych czasach makijaz nie tylko podkresla atuty, makijaz potrafi przemienic totalnie przecietna dziewczyna w atrakcyjna(oczywiscie sa wyjatki), do tego fajne ciuchy, fryzura i najwazniejsze: PEWNOSC SIEBIE, czyli aura otaczajaca osobe wysylajaca sygnaly: jestem atrakcyjna i warta zainteresowania. My ludzie te aure kupujemy nie zdajac sobie nawet z tego sprawy.

dokladnie,trzeba miec pewnosc siebie i mowic sobie ze i tak jest sie ladna. Najlepiej jak jeszcze sa na to jakies dowody w postaci tego ze jak gdzies sie idzie to zawsze nas podrywaja..To podbudowuje

Gość brzydula j.
tak jak pisalam wyzej, piegowata , z rumieniem i jakas kaszka, strasznie nierownomierny mam koloryt cery (ale puder jakos pomaga). moje rysy tez nie sa za ciekawe, ponoc ostre.