Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfd

Moze mi ktos to wytlumaczyc... studia

Polecane posty

Gość fddfd

Są wykłady i ćwiczenia np z ekonomi czy ja muszę zaliczyć i wykłady i ćwiczenia czy tylko ćwiczenia? wykłady mam z kimś innym i ćwiczenia również

różnie może być:) np. tak, że musisz zaliczyć ćwiczenia i masz jeszcze egzamin z wykładów. Może być tak, że zaliczasz tylko ćwiczenia, albo tylko wykłady, albo masz wszystko razem. Najlepiej się dowiedz jak jest u Ciebie z tym przedmiotem:)

Gość student.
Wykłady są nieobowiązkowe, ćwiczenia wręcz przeciwnie. Ćwiczenia musisz zaliczyć, wykładów samych w sobie nie. Ale jeśli przedmiot kończy się egzaminem to obowiązują na nim oczywiście treści podane na wykładzie.

Gość ghgh
u mnie niektóre wykłady sa obowiazkowe. a sa egzaminy na któryc h nie obowiazuja tresci z wykładów. wiec to wszytsko zalezy od uczeli i od kierunku

Gość studia i po studiach
niektorzy wykladowcy ida na reke i jezeli masz 5 z cwiczen to jestes zwolniona z egzaminu albo mozesz podejsc do niego w terminie zerowym...ale na umk to zdarza sie niezwykle zadko

Gość ghgh
a u mnie na egzamin zerowy moze podjesc kazdy kto ma zaliczone cwiczenia (nie wazne na jaka ocene)