Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłopotana456

test po miesiączce .. pomożcie

Polecane posty

Hejka wszytskim dziewczyna mam pytanie ile po miesiączce mozna zrobic test aby był poprawny ... Podejrzewałam ze jestem w ciązy ale czakałam na miesiaczke i dostałam ja tydzień przed a moje objawy nadal nie przechodza dlatego chcialabym zrobic test pomożcie mi

bo jestem od miesiaca słaba a nawet sie nie mecze .. kilka razy miałam dni w których praweie zwymiotowałam a pozatym jestem słaba jak pisalam wyzej i to strasznie slaba ..:(

Gość milka z alpejskiego mleka
jaka bzdura testy najwczesniej wykrywaja ciaze po 6 dniach ale to i tak gowno prawda. zrob test

Gość milka z alpejskiego mleka
test mozna zrobic w dniu podziewanej miesiaczki wiec jesli juz ja mialas a i tak podejrzewasz ze jestes to smialo mozesz zrobic

Gość Yonai**
Kochana smialo mozesz smigac po test,ju nawet teraz,po miesiaczce mozesz robic test o kazdej porze,nie koniecznie rano:)nie wierz w te dziwy iz tam jest napisane ze wykrywa ju 6 dniowa ciaze....ale po miesiaczce mozesz smialo robic:)3mam kciuki:**potem jak zrobisz napisz jaki wynik:)buziaczki:**

witajcie .. przez cały miesiac myslalam ze jestem w ciązy w sercu sie cieszyłam .. lecz test wykazal wynik negatywny :( szkoda ale może nastepnym razem sie uda :) pozdrawiam i całuje