zakłopotana456 0 Napisano Październik 1, 2007 Hejka wszytskim dziewczyna mam pytanie ile po miesiączce mozna zrobic test aby był poprawny ... Podejrzewałam ze jestem w ciązy ale czakałam na miesiaczke i dostałam ja tydzień przed a moje objawy nadal nie przechodza dlatego chcialabym zrobic test pomożcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Październik 1, 2007 sa testy ktore wykrywaja ciaze juz trzy dni po stosunku wiec smialo mozesz robic. Skoro dostalas okres to czym sie martwisz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Październik 1, 2007 bo jestem od miesiaca słaba a nawet sie nie mecze .. kilka razy miałam dni w których praweie zwymiotowałam a pozatym jestem słaba jak pisalam wyzej i to strasznie slaba ..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Październik 1, 2007 ale mi chodzi ile dni po miesiaczce mozna zropbic test aby był wiarygodny .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milka z alpejskiego mleka Napisano Październik 1, 2007 jaka bzdura testy najwczesniej wykrywaja ciaze po 6 dniach ale to i tak gowno prawda. zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milka z alpejskiego mleka Napisano Październik 1, 2007 test mozna zrobic w dniu podziewanej miesiaczki wiec jesli juz ja mialas a i tak podejrzewasz ze jestes to smialo mozesz zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Październik 1, 2007 dziekuje mila z alpejskiego mleka :) to lece do apteki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yonai** Napisano Październik 1, 2007 Kochana smialo mozesz smigac po test,ju nawet teraz,po miesiaczce mozesz robic test o kazdej porze,nie koniecznie rano:)nie wierz w te dziwy iz tam jest napisane ze wykrywa ju 6 dniowa ciaze....ale po miesiaczce mozesz smialo robic:)3mam kciuki:**potem jak zrobisz napisz jaki wynik:)buziaczki:** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Październik 1, 2007 witajcie .. przez cały miesiac myslalam ze jestem w ciązy w sercu sie cieszyłam .. lecz test wykazal wynik negatywny :( szkoda ale może nastepnym razem sie uda :) pozdrawiam i całuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach