Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kashtan

chodzicie na dysko?

Polecane posty

Gość kashtan

Czy chodzicie na dysko :) Ja na dyskotece nie byłam od 3 lat i mnie nie ciągnie. Jakie teraz są klimaty? Bo ostatnio jak byłam to wszystkie laski miały odsłonięte brzuchy i wykonywały dziwne ruchy pupami jakby coś im się chciało. No i tony makijażu na twarzach... :p

Gość milka z alpejskiego mleka
teraz to samo tylko do tego gowniary na obcasach

Gość
ostatnio jak byłam na dicho to niedość, że byłam ubrana nieadekwatnie to jeszcze do tego nie mogłam z nikim pogadać przez ten hałas... nie ta stylistyka :o

Gość codźta chłopy na klepisko
urządzimy sobie disko disko kukuuaa, kukuaa disko

Gość charissima
On wypatrzył dawno ją Stała za filarem Miała modne spodnie, bluzę modną I modny zegarek Podszedł bliżej, przyjrzał się Tak, to będzie ona Wymarzona cud-kobieta Może nawet żona Chłopak zdobył się na gest Skoczył po dwa drinki Jak to cudo rusza się! Jaki kolor szminki! Teraz albo nigdy - myśli Chłopak już nie może You know babe Trzymaj drinka Czekam na danceflorze A na płycie w reflektorach Big rozczarowanie Bo bez listka był zegarek Bez pasków ubranie Dyskoteka gra Kto z paskami spodnie nosi Ha, ha, haczyk na bluzie Robi często smutne oczy I smutną ma buzię O czym myśli tajemnicza Smutno-oka młodzież? Czy z haczykiem ma obuwie i z paskami odzież

Ja też nie chodzę. :) Byłam jakieś 2 tygodnie temu bo koleżanki mnie namówiły, ale to było dno. Chyba jestem już za stara. :p