Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psssssssssssssssssssssssssssss

JESTEM SLABA PSYCHICZNIE, WALI MI SIE ZYCIE, CO ROBIC?

Polecane posty

Jestem po studiach, nie mam pracy, siedze w domu (leze w lozku), moj facet mnie nie kocha, stracilam kontakt z ludzmi bo nie chce nikogo ogladac. Jak wyjsc z takiego dolka? Nie mam juz lez zeby plakac wiecej

nawet mnie na niego nie stac juz, skonczyly sie oszczednosci. Zamartwiam sie moim walacym sie zwiazkiem, zreszta kolejnym, modle sie jak idiotka zeby on mnie pokochal i zeby bylo dobrze. Siedze na glowie matce, ktora chyba zaczyna sie niecierpliwic, bo cale dnie spedzam w lozku czekajac na spotkania z nim, a on ma mnie w dupie. Pracy nie znajde w takim stanie, mam nieobroniona prace mgr. Czy jestem w stanie poradzic sobie z tym sama?

mam ale kazdy ma swoje sprawy i jedyna rade jakaslysze to "wez sie w garsc" A ja nie umiem, nie wiem jak!

powiedzial mi to. Nie krece go jak dawniej, klocimy sie, ja obsesyjnie o niego walcze ale to nic nie daje, tylko go wku**wia. Wszystko sie wali. A moim jedynym marzeniem jest zeby bylo dobrze. Mysle czy go zostawic ale z tym tez sobie nie dam rady. Wszystko na nic. Jezu dlaczego jestem taka slaba?

Nie wszyscy psychologowie przyjmują prywatnie. Rozejrzyj się w Poradniach Zdrowia Psychicznego, tam też są psychologowie, którzy udzielą Ci pomocy w ramach umowy z NFZ. Moim zdaniem powinnaś pójść. Koniecznie.

Tak bym chciala miec fajna prace, zeby sie czyms zajac, fajnego faceta, do ktorego wracam do domu i czuje sie bezpiecznie. Nigdy tego nie mialam, a mialo byc tak fajnie. Wrocilam do domu po kilku latach mieszkania poza miastem. Psycholog mi przeciez zycia nie zmieni

chodzilam juz kiedys,musialam bo mam niezalatwione problemy rodzinne w dodatku. Ale tak to jest ze jak tylko bylo lepiej to przestawalam. Nawet do tego nie potrafie sie zmusic.

Gość kulka babulka
lepsze to niz facet ktory ci oswiadcza,ze wlasnie urodzilo mu sie dziecko a ty nie jestes matka tego dziecka.

jasne ze lepsze, lepiej tez ze jestem zdrowa, ladna i zdolna. Jest milion powodow z ktorych moglabym sie cieszyc w innych okolicznosciach. A teraz nie potrafie, nie wiem jak ruszyc do przodu. Wszystko wynika z nieudanego zwiazku, a z drugiej strony nie umiemy sie rozstac, obsesyjnie siebie potrzebujemy.

Gość kulka babulka
ja mam wlasnie taki problem i juz nawet nie daje rady powstrzymywac lez. mam wszystko lacznie z facetm ktory mnie zdradzil i oszukał perfidnie

25

tak ale nigdy w zawodzie. Nigdy nie staralam sie o praca dobra bo myslalam ze sie nie sprawdze wec bralam co bylo. Po fajnych studiach na renomowanej uczelni bywalam kelnerka. To jest porazka

nie chce tu pisac jakie studia, studiowalam w krakowie.

u mnie problemem nie jest brak pracy, nie chodzi mi konkretnie o to. Moze gdybym byla w lepszym stanie to bym znalazla. Glownie chodzi o to ze ja calymi dniami leze w lozku, potem spotykam sie z moim facetem gdzie placze non stop (on juz tez nie ma sily do mnie) i wracam do domu i ryze. Codziennei to samo. Po prostu nie chce mi sie zyc, bo nie czuje wartosci niczego a przede wszystkim samej siebie.

Gość depresyjiaaaaaa
to na depresje wygląda idz do psychologa, bo sama się 'w garść' nie weźmiesz

chyba tak bedzie trzeba, tylko jak ja sie z lozka wygrzebe i pojde? Nigdy psycholog nie dal rady mi pomoc, nie wiem czy w to wierzyc

Gość depresyjiaaaaaa
a miałaś już kontakt z psychologią, jakieś terapie, czy coś?

mialam, kilka lat temu i rok temu. Pani psycholog nr 1, przy kazdej wizycie nie wiedziala kim jestem, tak to jest w panstwowych poradniach. Pani nr 2 byla ok, ale zeby mi pomogla to nie powiem. A chodzilam dlugo.

a jesli można wiedzieć, to w jakiej poradni miałaś takie doświadczenia? Rozumiem, że w Krak (ja też się wybieram) tak czy siak, idz i spróbuj...

za pierwszym razem w poradni studenckiej na miasteczku, za drugim razem na rondzie matecznym, chyba ulica bonarka. Tam zdecydowanie lepiej

dzięki za info... nie zrażaj się złymi doświadczeniami z psycho, tylko zacznij szukać pomocy

Gość gość
Zawsze stałam na uboczu, byłam nieśmiała, miałam problemy w nawiązywaniu głębszych relacji międzyludzkich. Ogólnie bałam się ludzi, być może przez to, że wielu mnie wykorzystało i nadużyło mojego zaufania.. W tamtym stanie nawet nie mam siły na długie rozmowy z obcą osobą… pomoc przyniosła mi strona http://energiaduchowa.pl . Po zamówieniu kilku sesji oczyszczenia aury zaczęłam stawać się lepszą osobą. Zyskałam pewność siebie, moje codzienne samopoczucie poprawiło się. Przestałam w końcu rozpamiętywać przeszłość. Powiem szczerze, że nie wiedziałam że nasza aura ma aż tak wielki wpływ na nasze życie.