Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qocham cie

facet powiedzial niby zartem ze mam male i brzydkie cycki

Polecane posty

no cóż... ---> ale żeby móc zacząć tworzyc poważny związek, najpierw trzeba przejść ten pierwszy etap, który nazwałeś \"związkeim bez związku\" - no inaczej sie nie da (i dobrze), więc nie pytaj \"po co?\"

Gość qocham cie
no coz, dzisiaj sie z nim spotykam bo wyjezdza na 2 tyg i o czym mam z nim gadac?

Gość tez by mnie zabolało
bo po peirwsze, ze by mu sie nie podobały a po drugie, że porównał...to by bardziej bolało

Gość tez by mnie zabolało
do komiczne: powiedzenie że łysieje, nie jest takiej wagi co to drugie. Taki jestes mądry, a tu zdeczko straciłeś orientacje, co to łysiejesz? :))

nie lysieje i raczej ten problem mnie nie bedzie dotyczyl... ale wiem, ze faceci maja na tym pynkcie spore kompleksy

Gość aby nie ranily
mnie kiedys moj chlopak powiedzial w klotni -moja byla dziewczyna byla od ciebie lepsza w lozku. dodam ze on byl moim pierwszym facetem a tamta puszczala sie z jego kolegami za jego plecami,wiec miala spore doswiadczenie. staralam sie ale zawsze mi sie to przypominalo jak sie kochalismy. zaczelam sie wstydzic z nim kochac i zaczelam go zdradzac i odkrylam ze on jest kiepski w lozku i strasznie szybko konczya inni nie. zerwalam. nasz zwiazek trawal 3lata. teraz mam swietnego partnera-jest moim mezem. nigdy juz sobie nie pozwolilam zadnemu facetowi porownywanie mnie z innymi dziewczynami.przy pierwszej takiej probie konczylam zwiazek. tak nie powinno byc, takich rzeczy sie nie mowi,bo to tkwi jak kolec w oku i zaburza zwiazek. zostaw go- jest swinia

Gość puszek okruszzek
Moim zdaniem musisz mieć kompleksy na punkcie piersi i nie ma to być obraźliwe dla Ciebie. Po prostu znam to po sobie. Np. wiem że mam ładną twarz. Wiem że mam świetny biust. Są to dla mnie prawdy absolutne i nikt tego poglądu nie zmieni. Tak samo jak np. moja inteligencja lub pewne umiejętności w łóżku. Jeśli ktoś mi powie że jestem głupia albo kiepska w łóżku - mnie to nie boli. Bo ja znam prawdę i nikt mnie nie przekona do innej. Mój facet czasami łapie mnie za cycki i mówi "moje malutkie", ale razem się z tego śmiejemy. Słowem - są rzeczy z których możemy żartować, bo ja wiem że to żarty, bo znam swoją wartość. Ja wtedy łapię za jego penisa i mówię "mój liliputek" - i też się śmiejemy. Ale np. mam straszne kompleksy na punkcie brzucha i pupy. W tej materii nie ma dla mnie żartów. Kiedyś mój facet zażartował z mojego brzucha - urządziłam mu karczemną awanturę i ciche dni. Podsumowując - jestem uczulona na pewne tematy. Dlaczego? Dlatego że zdaję sobie sprawę że faktycznie mam zbyt dużą pupę i wystający brzuszek. I teraz najważniejsza kwestia - faceci często nie wiedzą co nas boli a co nie. Oni nauczyli się (w towarzystwie kolegów) dogryzania sobie nt. wyglądu, bo w ich gronie nikt się nie obrażał. Mój facet był... zdziwiony (za mało powiedziane) gdy tak zareagowałam na żart o brzuszku. On NAPRAWDĘ nie wiedział o co mi chodzi. Boli Cię, bo od dawna masz kompleksy na temat biustu. Taka prawda. Gdybyś BYŁA PEWNA że masz wspaniały biust - ta uwaga by Cię nie zabolała. Nie sądzę że dobrym pomysłem jest rzucać go z tego powodu. Palnął bo palnął, pewnie teraz żałuje, nauczkę dostał. Przy najbliższej okazji zażartuj sobie z jego penisa albo zachwyć się jakimś facetem z szerokimi ramionami, dodając "nie tak jak twoje, kochanie" z uśmiechem i będziecie kwita.