Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudusia2010

czy można schudnąc po jakiś tabletkach antykoncepcyjnych ?

Polecane posty

a jak nie schudnąć to choć nie tyć ? biore regevidion waze 80 kg przy 164 mam coraz wiekszy problem by kupić coś do ubrania dziś mierzylam spodnie rozmiar 34 byl za mały nie mogę już na siebie patrzeć proszę o odpowiedz

Tyje się przez źle dobrane tabletki ,a schudnąć?? Nie ma cudów... Jak nie potrafisz na siebie patrzeć to się weź za siebie! Dieta i dużo ruchu nikt za Ciebie tego nie zrobi .

Gość COS TU NIE TAK
wazysz 80 kilo przy wzroscie 164?? i chcesz sie zmiescic w rozmiar 34? kochana ja mam tyle samo wzrostu co ty waze 50 a rozmiar nosze 38. chyba ci sie cos pomylilo

ja bralam RIGEVIDON 2 lata przez pierwsze 2 msce schudłam 3 kg (ale nie wiem czy to akurat dzięki tabletkom :P ) potem moja waga stała w miejscu a w ciągu ostatnich 2 mscy brania przytyłam 7 kg :O więc wyszło plus 4 kg po ostawieniu waga wróciła to stanu sprzed zażywania tabletek

ja zaczelam brac cyprest, pani dr powiedziala, ze moga mi pomoc w schudnieciu, ale pewnie nie ma reguly

spodnie mają takie same rozmiary. A tabletki nie pomagają w utrzymaniu (lub nie) szczupłej sylwetki. Mogą najwyżej zatrzymywać wodę lub działać moczopędnie. Ot, cała tajemnica...

Gość a tu sie kochana mylisz
jeansy maja takie własnie rozmiary:29, 30 , 32 moze wiec i sa 34.Nie rób wariatki zdziewczyny, skoro sama nie do konca sie orientujesz w temacie.

A, mówisz o rozmiarówce dżinsów. Bo ja o normalnych spodniach. Ale jeśli nie umiesz zwerbalizować swojej wypowiedzi inaczej niż przez chamskie uwagi, to lepiej nic nie mów. Wódki razem nie piłyśmy, żebyś mnie tu tak od razu atakowała. Poziom trzymać :O

dzieki pójde do ginekologa zapytać sie o ten cyprest bezpłatnie w moim mieście mam takiego lekarza ze jak zapytałam czy może mi dobrać pigułki powiedział : a które chcesz to takie Ci zapisze . sa inni lekarze ale prywatni wizyta kosztuje 60 zł nie stać mnie na to by chodzić prywatnie . przed ciązą ważyłam góra 65 kg a teraz mimo ze mineło już 5 lat od porodu jak sie katuje to chudne do 70 kg . wystarczy ze przestaje stosowac diete już jest 80 kg mam pytanie czy ktoś kto nosi rozmiar 42 nie ma podobnego problemu jak ja by kupic ubranie ? w sklepach XXL mówią mi ze mają wieksze rozmiary i że nic na mnie nie mają w normalnych sklepach najwiecej 38 góra 40 w ciucharniach znajduje ciuchy na siebie ale czasami chcialabym sie jakos fajnie ubrać ide do orsey a tam nic na mnie nie ma

od 1999 roku uzywam tego nicka wtedy 1 raz weszłam na czat cierpiłam z powodu faceta pisze bloga \" szukam cie niki niebieska sukienka \" nie wiem od kiedy Ty go używasz ale nie sądze byś robila to dlużej niż ja .