Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosssssss

Wzięłam 60 tabletek nic mi nie bedzie??

Polecane posty

Gość Ktosssssss

Mam pytanko Czy mogą mi bardzo zaszkodzić tabletki ziołowe na nerwy i spanie nazywają się ,,persen,,? ?? Ja nie chce sobie nic zrobić,chce tylko spać...przespać to co ma się niedługo zdażyć Jestem chora i załamana Nie chce siedzieć godzinami i patrzeć się w jeden punkt i ryczeć bo nic innego nie mogę robić. Chce spać...pierw wzięłam 20 tabletek jestem ciągle spokojna ale nie chce mi się spać... później wzięłam kolejne opakowanie 40. Czy nic mi nie bedzie?

Gość bio-x
pewnie Cie zmuli na spanie mozesz tez miec klopoty z zoladkiem albo wymiotowac ale nie umrzesz....moze

Gość Ktosssssss
nie strasz mnie;] Ja jestem zamulona ciągle Ale spać dalej mi się nie chce=( Jutro pójdę do lekarza po jakieś tabletki z nerwami i spaniem...nie chce brać kilkadziesiąt naraz chce góra 2 i żeby mi pomogły psychicznie..Bo ja sama sobie nie poradzę :(

Gość sexi asia wymiata
po 60 to masz rzyganie zapewnione. dziewczyno - oszlałaś???? ile ty zamierzłAS PO TYM SPAć? 3 MIESIąCE?

Gość wziełas 60 tabletek
a ile z tego połknęłas?

Gość Ktosssssss
wszystkie połknełam rzygać mi się nie chce. Wiem ,że nie po dziękuje.

Gość lekarz_
jesli to nie prowokacja dzwoń na pogotowie, zioła to nie cukerki, w takiej dawce moga bardzo zaszkodzić

Gość sexi asia wymiata
połknęłaś? w całości? bz rozgryzania. to jeszcze się nie pootwierały/rozpuszczały. jak zaczną to będziesz dalej rzygać niż widzieć..

Gość Ktosssssss
Nie ma czego zazdroscic Ja już sama sobie nie radzę z moimi nerwami Nie wiem czy to depresja czy w coś popadłam Mam kłopoty zamiast sama sie uspokojc to ja ranie siebie. Po prostu mam już dość wszystkiego. Nie można od człowieka wymagać by był najlepszy by nic nie zrobił źle(żeby nie robił błedów) Bo jak zrobi to bedzie taka awantura ,że ja chce sobie coś zrobić. Ciągle płacze:( A teraz moje marzenie to spać

Gość a co się stało
dlaczego chcesz przespac? co się stało? Moze lepiej się wygadaj, to Ci ulży

Gość Ktosssssss
Nikt nie wiem jak sie czuje Nikt nie chce mnie zrozumieć Ciągle tylko mówią co mam robić a ja już się nie liczę?? Mama chce mnie za pisać do psychologa ale go jeszcze nie ma:(

Gość Ktosssssss
Nie chce za bardzo o tym mówić Chce w końcu pokazać wszystkim na co mnie stać!! Chcę uzbierać siłę i pokazać ,że tez mam zasady i warunki Ale jak uzbierać tą siłę?? =(

Gość sexi asia wymiata
to weź się w garść a nie targaj na życie! (jak ci konkretniej zaszkodzą te prochy i oprócz rzygania całą noc jednak stracisz prztomność a rodzice odtransportują do szpitala to automatycznie trafisz pod obserwację psychiatry.. chociaż w sumie może by ci się przydało..) to że to zioła akurat nie znaczy, że są słabe. w takiej ilości - kumulując się mogą być groźniejsze niz niektóre leki

Gość bio-x
dobra daj jutro znac czy zygalas czy usnelas! :D idz do lekarza po cos na depresje bo takie ziolka to nic nie pomoga jedynie watrobe moga uszkodzic no i zoladek podraznic

Gość Ktosssssss
Dam dam znać :)) Ta pójdę bo tak jak mówiłam o nie chcę brać kilkadziesiąt tylko z jedna dziennie no i ,żeby pomagały..hm a do jakiego lekarza trzeba iść ,żeby zapisał takie leki??

Gość uuppppp
ale chorujesz na jaks konkretna chorobe somatyczna czy masz zaburzenia nastroju typu depresja? no te tabletki to nie byl odbry pomysl ja kiedys wzielam troche wiecej takich tabletek wlasnie typu persen bo chcialam sie uspokoic i szczerze mowiac wcale sie nie uspokoilam ani wyciszylam a biegunke to mialam niwezla a wcale nie bralam az tak duzo jak ty bo chyba z 8 w ciagu dnia

recept na takie leki otrzymasz od specjalisty czyli psychologa albo psychiatry i nie potrzebujesz do nich żadnych skierowań ale nasenne może też przepisać rodzinny tylko po co truć się lekaami od razu i uzależnić od nich organizm nie lepiej iść na terapię do specjalisty

Gość Ktosssssss
Idę koło 2 tygodni do psychologa tylko pierw musi przyjechać Nie wiem co mi jest Raz mam doby humorek wystarczy ,że mój chłopak mnie wkurzy a już normalnie mam wszystkiego dość. Spac z nocy nie mogę ciągle się budzę I czuje się ciągle zmęczona . Wystarczy kilka złych słów to ja odrazu płaczę..teraz już mi od kilku dni jest lepiej bo nie płaczę codziennie ale za to budzę się ciągle.

Gość Ktosssssss
A i okropne mam nerwy > Mam chłopaka z którym w wakacje kłóciłam się codziennie teraz jak wakacje się skończyły i nie widujemy bo mieszkamy za daleko to gdy wyjechałam to nie wiem czemu ale jakaś tak czuję się lepiej te wszystkie kłótnie codzienne (czasami kilka razy dziennie) mnie okropnie zmęczyły każdy to zauważył...kocham go i chce być z nim każdy związek ma dobre i złe chwile.. ale ja jestem osobą z bardzo słabą psychiką nie wiem czemu..może dlatego ,że nic nie brałam na poważnie a teraz to się zmiennił.

Gość Ktosssssss
POPRAWKA A i okropne mam nerwy > Mam chłopaka z którym w wakacje kłóciłam się codziennie teraz jak wakacje się skończyły i nie widujemy bo mieszkamy za daleko to gdy wyjechałam to nie wiem czemu ale jakaś tak czuję się lepiej te wszystkie kłótnie codzienne (czasami kilka razy dziennie) mnie okropnie zmęczyły każdy to zauważył...kocham go i chce być z nim każdy związek ma dobre i złe chwile.. ale ja jestem osobą z bardzo słabą psychiką nie wiem czemu.. wcześniej takiej nie miałam może dlatego ,że nic nie brałam na poważnie a teraz to się zmiennił.

Gość ffgfg
ja tez kiedys wzielam cała paczke ziolowych na nerwy (nie chcialm sie zabic tylko z innego powodu) i nic mi nie bylo. tylko zamulona bylam przez pare godzin

Gość ktosssss
Tabletki te są do (|) ;/ Nic mi nie pomagają;/ Mam już dość Od godziny 12 leże ciągle w łóżku słucham smutnej muzyki przy której chce mi się płakać i patrze na opisy mojego chłopaka z tego co wiem to już właśnie jest byłym;/;/ Co za życie;/ JA CHCE SPAćć!!