Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie nadążam Za tyn wszystkim

Co pomyślelibyście o dziewczynie,która

Polecane posty

Gość aguziaz
ja poszłam z chłopakiem do łóżka na drugiej randce i teraz on jest moim mężem i jesteśmy bardzo szczęsliwi

Gość ze jest latwa
ale po co ten chlopak ma z nia byc, skoro mozesz sobie znalezc porzadniejsza i bardziej cnotliwa?

Najlepiej stwierdzić,że świat opiera się tylko na seksie i dawaj-zielone światło!Pieprzenie na calego.Z byle kim,byle gdzie,a później placze się,że wytykają palcami,bo gziłó się z połową osiedla. P.S Dotyczy kobiet i mężczyzn.

Gość texasowy chlopiec
ze jest latwa, ales ty glupi

Gość ja pierdzielę
skoro chce porządną i cnotliwą to po chuj poszedł z nią do łóżka po dwóch tygodniach? Mógł odmówić!!! Widać uważa takie kobiety za puszczalskie a sam się puszcza:o

Gość nie mialy mniej partnerow
tylko mniej o tym mowia

Gość pOWIEDZ MU
"ale po co ten chlopak ma z nia byc, skoro mozesz sobie znalezc porzadniejsza i bardziej cnotliwa?" To po cholerę poszedł z Nią do łóżka, przecież siłą go nie ciągnęła!!!!!! No tak najlepiej przelecieć kilka lasek, a potem szukać cnotliwej:-O Tylko ciekawe czy taka dziewczyna chciałaby Ciebie:-O

Gość no nie wytrzymam zaraz
Autorze topicu! Odwal się! I zacznij w życiu robić coś konkretnego! Jak nic, od miesiąca z hakiem czytam topici właśnie w tym stylu - i dam głowę, że są pisane Twą ręką. I powiem tyle! DOŚĆ !!!! Mam dość czytania topiców ,które nie różnią się od siebie niczym, pisane są nudno i od rzeczy. I po drugie: jestem dziewicą \"z wyboru\" w 4-ro letnim związku, i szczerze mówiąc, czytając twoje posty odechciewa mi sie kontaktów z chamskimi debilami których swą czcigodna osobą reprezentujesz! Jak żona z tobą o ślubie do łóżka pójdzie, jeśli się taka idiotka znajdzie, to też będziesz mieć jej to za złe??? Moim zdaniem odbijasz swoje kompleksy na kobietach- żal mi ciebie i twoich przyszłych partnerek.